Подать объявление

Ситуація навколо будівництва ЖК Tourbillon: нерозбірливість у методах PR чи провокація?

Ситуація навколо будівництва ЖК Tourbillon: нерозбірливість у методах PR чи провокація?
Девелопер розповів яка на поточний момент ситуація з будівництвом комплексу поблизу Протасового Яру.

Редакція порталу Domik.ua продовжує слідкувати за ситуацією, що склалася навколо будівництва ЖК Tourbillon. 30 жовтня 2019 року генеральним директором «Дайтона Груп» Д.В. Паланчуком було написано лист-звернення до ЗМІ України з проханням бути розбірливими в своїх публікаціях. Текст листа та його копію ми долучаємо нижче. 

Лист, що був написаний керівництвом компанії «Дайтона Груп»

 «Вже декілька місяців проти компанії «Дайтона Груп» ведеться активна професійно організована інформаційна атака. Основним аргументом активістів до недавнього часу була «незаконність» будівництва, причому наявність у забудовника дозвільних документів не бралася до уваги.

Після того, як Окружний адміністративний суд м. Києва підтвердив право «Дайтона Груп» на будівництво ЖК Tourbillon, в інформаційному полі активно почали розкручувати тему погроз із боку забудовника активістам, які протестують проти будівництва в Протасовому Яру.

Звучать емоційні заяви, використовуються відпрацьовані технології з підміною понять, пошуком додаткового підтексту, спотворенням інформації, яка розганяється по ЗМІ під кричущими заголовками. На жаль, деякі видання в гонитві за сумнівними рейтингами передруковують матеріали з «гарячими темами», не намагаючись знайти об'єктивну інформацію з питання, що висвітлюється. Так, у деяких публікаціях навіть проводилися паралелі зі справою Катерини Ганзюк.

Навіщо це робиться? Тут можливі два варіанти розвитку подій. Або це чергова PR-кампанія для підтримки інтересу до діяльності організації, створеної під локальний будівельний майданчик, за умови дефіциту інформаційних приводів, спроба скористатися резонансною подією для власного рейтингу. Але якою б благородною не була мета, в процесі її досягнення варто все-таки обирати методи. Або ж штучно створений галас у ЗМІ – це підготовчий етап до можливої ​​провокації, відповідальність за яку хочуть перекласти на «Дайтона Груп».

Тому ми звертаємося до правоохоронних органів з проханням якомога швидше провести розслідування з даного питання і забезпечити безпеку членів громадської організації. Зі свого боку, офіційно заявляємо, що не маємо ніякого відношення до погроз, що надходять нібито від імені нашої компанії. Ми, як ніхто інший, зацікавлені у запобіганні конфліктних ситуацій та знятті соціальної напруги.

Також переконливо просимо ЗМІ відповідально ставитися до питань якості та достовірності інформації, яка використовується у публікаціях.

Компанія «Дайтона Груп» готова захищати свою ділову репутацію у судовому порядку», – говориться у зверненні.

Більш детально ознайомитися зі специфікою будівництва можна на форумі ЖК Tourbillon.

Новина від Daytona Development Company

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее