Подать объявление

Спеціальна ціна на три квартири у ЖК Aria

Спеціальна ціна на три квартири у ЖК Aria
Столичний ЖК Aria зводять у Печерському районі, на бульварі Дружби Народів, 13а, що в 9-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Дружби народів».

Як стало відомо порталу Domik.ua, всього на 3 квартири в статусному та престижному комплексі Aria, при 100% оплаті, діє новорічна акційна ціна – усього 37 000 гривень за квадратний метр. У забудовника, БК GEOS, впевнені, що акційна пропозиція – це унікальний шанс придбати нерухомість бізнес-класу в центрі столиці за найкращою ціною. Інвесторам варто поспішати, адже така ціна передбачена лише до 31 грудня 2019 року.

На які саме планування розповсюджується пропозиція забудовника можна дізнатися у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 227 30 30. Зазначимо лише, що на поточний момент для інвестицій доступне житло площею від 37 до 128 кв. м. У плануваннях – від однієї до трьох кімнат.

Новорічна пропозиція від забудовника ЖК Aria

Стисло про житловий комплекс

ЖК Aria – флагманський проект забудовника. 5 секцій від 3-х до 25-ти поверхів, з яких 4 – житлові та одна – офісна, створені в єдиній футуристичній концепції та, як обіцяє забудовник, незабаром стане новою архітектурною домінантою столичного Печерського району.

Житловий фонд складатимуть 476 квартир. На перших поверхах для комфорту мешканців заплановані нежитлові приміщення під магазини, салони краси, фітнес-центри та інші сфери послуг. Для автомобілів передбачений підземний паркінг.

У комплексі багаторівнева зовнішня та внутрішня система безпеки, в базову комплектацію якої увійде контроль доступу, мережа інтелектуальних домофонів, облік використання енергоресурсів, система пожежної безпеки тощо.

Отримати більш детальну інформацію про характеристики проекту, а також поспілкуватися з інвесторами щодо новацій та залишити коментар можна на форумі ЖК Aria.

Новина від компанії GEOS

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее