Подать объявление

Спеціальні пропозиції на квартири в ЖК SKY AVENUE

Спеціальні пропозиції на квартири в ЖК SKY AVENUE
ЖК Sky Avenue будують у Солом’янському районі Києва за адресою: вул. Народного Ополчення, 3. У 10 хв їзди на автомобілі розташовані станції метро «Шулявська» та «Політехнічний інститут».

Плануєте придбати квартиру у житловому комплексі SKY AVENUE? У червні ви зможете це зробити за особливих умов, адже компанія «Інтергал-Буд» підготувала для майбутніх інвесторів відразу 3 акційні пропозиції. 

Портал  Domik.ua пропонує розглянути деталі та умови акцій:

  • великі квартири зі знижкою до 7%. Лише до 30 червня 2021 року інвестори зможуть обрати для себе багатокімнатну квартиру із вигодою до 7%. Підібрати найкращий варіант вам допоможуть у відділі продажу новобудови; 
  • квартири із розтермінуванням до 36-ти місяців. Встигніть до 30 червня 2021 року придбати квартиру в ЖК SKY AVENUE із розтермінуванням до 36-ти місяців та мінімальним внеском 30%. Розтермінування від кредиту чи іпотеки відрізняється легкістю в оформленні, вигідними умовами, відсутністю комісій та відсотків банку; 
  • квартири у другому будинку від 25 500 грн/кв. м. Також забудовник повідомив про старт продажу квартир у будинку № 2 ЖК SKY AVENUE, що налічує 4 секції та 16 поверхів. Загальний житловий фонд представлений 314 квартирами. Придбати нерухомість за такою ціною можна до 15 червня 2021 року. 

Отримати більше інформації про умови акцій та наявність квартир можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 232 94 47.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що ЖК SKY AVENUE — це проєкт комфорт-класу, що передбачає будівництво 6-ти будинків висотою в 16 поверхів кожен. Будинки розташовані таким чином, аби створити внутрішні двори з облаштованою прибудинковою територією. 

У базовій комплектації житлового комплексу передбачається система розумного будинку від компанії Ajax.

На форумі ЖК SKY AVENUE можна дізнатися більше про особливості, переваги чи можливі недоліки новобудови від реальних інвесторів. 

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее