Подать объявление

Спеціальні пропозиції від забудовників паркового кварталу «Місто квітів» у січні 2020 року

Спеціальні пропозиції від забудовників паркового кварталу «Місто квітів» у січні 2020 року
Парковий квартал «Місто квітів» зводять у Подільському районі столиці, на вулиці Тираспільській, 60, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Сирець».

Гарна новина для інвесторів паркового кварталу «Місто квітів». Особливі передноворічні пропозиції від забудовників, що діють у комплексі, продовжено ще на тиждень – до 17 січня 2020 року. Тож у інвесторів з’явилась можливість вхопити найсприятливіший момент і вигідно придбати житло в парковому кварталі. Портал Domik.ua нагадає про умови.

У парковому кварталі «Місто квітів» все ще діють вигідні пропозиції від забудовників

Обравши розтермінування у разі купівлі певної житлової нерухомості, перший внесок складатиме лише 15%. Залишок фіксується у гривні та сплачується через півроку – у липні 2020 року. Такі умови розтермінування розповсюджуються на трикімнатні квартири площею 82,85 кв. м у будинку №8 (3-й пусковий комплекс, далі – ПК). Зазначимо, що будинок №8 зведений і забудовники чекають на відповідні документи щодо введення його в експлуатацію.

Ще одна приємна пропозиція для інвесторів, які планують купити квартиру на виплату, – фіксована вартість квадратного метра. Так, купуючи будь-яку трикімнатну житлову нерухомість у будинках третьої черги, а саме – у №6, в секції 2 будинку №7 та в секції 1 – №7а, ціна складатиме 21 000 грн за квадратний метр.

Вигоду отримують й інвестори, які сплатять повну вартість за певне житло у готових будинках паркового кварталу «Місто квітів» (2-й ПК). Зекономити можна 304 000 грн, купуючи трикімнатну квартиру в новобудовах №4 (секція 2) і №5.

Отримати консультацію щодо пропозицій забудовника, а також дізнатися про наявні планування та ціни можна у відділі продажів зателефонувавши за номером: +38 (044) 224 45 02.

Ознайомитись із відгуками про проект, а також приєднатися до спілкування інвесторів можна на форумі паркового кварталу «Місто квітів».

Новина від компаній «ІБК ОБРІЙ» та МЖК «Оболонь»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx