Подать объявление

Спеціальні умови кредитування житла в ЖК UNO City House

Спеціальні умови кредитування житла в ЖК UNO City House
UNO City House зводять у Шевченківському районі Києва, за адресою: вул. Олени Теліги, 25, що в 5-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Дорогожичі».

Порталу Domik.ua стало відомо, що для інвесторів ЖК UNO City House доступне кредитування житла на спеціальних умовах. Така фінансова послуга стала можлива завдяки програмі цільового роздрібного кредитування «Житло в кредит» від АТ «КБ «Глобус». Як сповістив девелопер проекту ІБК «Обрій», кредит надається інвесторам строком до 20 років з мінімальним першим внеском 30% від повної вартості житла.

Кредитування житла в ЖК UNO City House

Спеціальні умови розповсюджуються на всі квартири, що знаходяться у продажі. До прикладу, у разі іпотечного кредитування з першим внеском 60% вартість двокімнатного планування 65 м2 стане у 13 000 грн. щомісяця, а трикімнатного  площею 82 м2 - 17 500 грн. відповідно.

Приклад іпотечного кредитування житла в ЖК UNO City House

Отримати детальну консультацію щодо придбання нерухомості у кредит, а також зробити розрахунок платежів можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 299 82 28.

Стисло про житловий комплекс

UNO City House – об’єкт  комфорт-класу. У 25-поверховому будинку запроектовано 263 квартири. На поточний момент інвестувати можна у нерухомість площею від 30,03 до 86,85 кв. м, де заплановано від однієї до трьох кімнат. У житловому фонді представлені й дворівневі квартири від 94 до 134 кв. м.

Комерційні площі передбачені у стилобаті новобудови. Згодом там розмістяться  крамниці, кав’ярня, аптека, салон краси, коворкінги і офіси. На даху будинку облаштують терасу для відпочинку мешканців. Для автомобілів запланована підземна зона паркінгу, яка розрахована на 24 машино-місця.

До послуг мешканців – розвинена інфраструктура району. Серед об’єктів, розташованих у пішій досяжності – школа, дитячий садочок і поліклініка, а також паркові локації Бабиного Яру і Кирилівського Гаю.

Про інше можна дізнатися зі спілкування інвесторів на форумі ЖК UNO City House.

Новина від ІБК «Обрій»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее