Подать объявление

Старт продажів комерційних приміщень у заміському комплексі Park Lake City

Старт продажів комерційних приміщень у заміському комплексі Park Lake City
Житловий комплекс Park Lake City зводять в 20-ти хвилинах їзди на автомобілі від столичної станції метро «Видубичі», в селі Підгірці Обухівського району, за адресою: вул. Київська, 14/45.

Девелоперська компанія DIM Group повідомила про старт продажів комерційної нерухомості в заміському еко-комплексі Park Lake City. Як стало відомо порталу Domik.ua, до придбання доступні нежитлові приміщення площами від 21 до 75 кв. м, які можна використати для кафе, ресторанів, салонів краси, будь-яких магазинів, аптек або інших комерційних закладів, вартість квадратного метру від 33 400 грн.

Візуалізація новобудови у ЖК Park Lake City

В усіх комерційних приміщеннях заплановані скляні панорамні вітрини і власні вхідні групи з фасаду будинків. Така зручність стане перевагою для власників та не спричинить дискомфорту мешканцям комплексу. Приміщення обладнають мережами електропостачання, радіо і телефонії, а також підключать до систем водопостачання та каналізації. Введення в експлуатацію новобудов першої черги заплановано на III-IV квартал 2020 року.

Забудовник зауважив, що, наразі, на запропоновану нежитлову нерухомість діють спеціальні умови інвестування та є можливість об’єднання акційних пропозицій.

Більш детальну інформацію щодо наявних у продажу комерційних приміщень можна дізнатися у відділі продажів за адресою: Новообухівське шосе, 10-й кілометр, або за телефоном: +38 (044) 499 35 89.

Стисло про житловий комплекс

Park Lake City – це новий формат заміського житла з 4-поверховими будинками і таунхаусами, які представлятимуть нерухомість бізнес-класу. Житловий фонд складатиме 913 квартир. Така ж кількість машино-місць запланована у паркінгу. Відмінною рисою комплексу, що з’явиться на території площею 15 га, стане власна водойма і 450 метрів білосніжного піщаного пляжу. На території облаштують зони відпочинку, доріжки для велопрогулянок та бігу. У комплексі запланований освітній простір з дитячим садком і початковою школою.

Дізнатися та обговорити характеристики, переваги та особливості комплексу можна на форумі ЖК Park Lake City

Новина від DIM group 

 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx