Подать объявление

Старт продажів комерційної нерухомості в ЖК UNO City House

Старт продажів комерційної нерухомості в ЖК UNO City House
Житловий комплекс UNO City House зводять у столичному Шевченківському районі, за адресою: вул. Олени Теліги, 25, що в 5-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Дорогожичі».

Порталу Domik.ua стало відомо, що інвестиційно-будівельна компанія «Обрій» оголосила про початок продажів комерційних приміщень у столичному ЖК UNO City House. Як сповістили у забудовника, до продажу представлена комерційна нерухомість площею 40-140 кв. м, яка запроектована на 2-му поверсі будинку. Стартова вартість квадратного метра складає 40 350 грн. Нежитлові приміщення можна придбати як на умовах повної сплати, так і з розтермінуванням на 24 місяці, при цьому перший внесок має бути не меншим ніж 35%.

Дізнатися подробиці можна у відділі продажу  за телефоном: +38 (044) 459 26 36.

Комерційна нерухомість у ЖК UNO City House

За словами керівника офісу продажів ЖК UNO City House Алли Куценко, на ринку спостерігається досить  висока інвестиційна зацікавленість до комерційних приміщень у складі житлових комплексів, що будуються. Оскільки їх прибутковість вища за житлові. «Купується подібна комерційна нерухомість інвесторами з метою подальшого перепродажу, здачі в оренду чи організації власного бізнесу – отже, для отримання прибутку», – прокоментувала вона.

«До числа найбільш ліквідних нежитлових приміщень відносяться об’єкти, які розташовані на пішохідних вулицях з великим трафіком руху. Наприклад, біля станцій метро чи в центральній частині міста. Як правило, об’єкти в таких локаціях реалізуються ще на стадії будівництва житлового комплексу.

Особливий попит мають приміщення площею від 50 до 150 кв. м вільного призначення. За такої умови можна розраховувати на широку аудиторію потенційних орендарів. Цей обов’язковий мінімум дозволить навіть у період  спаду ринку знайти орендаря чи покупця в розумний термін за ринковою ціною», – розповіла Алла Куценко.

Дізнатися про об’єкт та приєднатися до спілкування з інвесторами можна на форумі ЖК UNO City House.

Новина від ІБК «Обрій»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее