Подать объявление

Старт продажу апартаментів у першій черзі району «Новий Поділ»

Старт продажу апартаментів у першій черзі району «Новий Поділ»
Поліфункціональний район «Новий Поділ» стане не тільки естетичним і зручним центром для життя, роботи та відпочинку, але й відкриє доступ до Дніпра всім жителям міста.

Компанії Perfect Group та Riverside Development повідомили майбутнім інвесторам поліфункціонального району «Новий Поділ» про старт продажу апартаментів першої черги будівництва. 

Порталу Domik.ua стало відомо, що перша черга будівництва буде представлена трьома будинками із загальною кількістю апартаментів 98. Площа приміщень варіюється від 57 до 282 кв. м. Серед доступних планувань є дво- та навіть трирівневі апартаменти з виходом на власну терасу. 

Внутрішня територія району «Новий Поділ»

В рамках будівництва району забудовник має на меті відновити занедбану промзону, що тягнеться вздовж Дніпра. Одна із особливостей місцевості в тому, що вже понад 100 років культурний та туристичний Київ відрізаний від води недіючими промисловими об'єктами.

З появою району «Новий Поділ» ця ситуація зміниться. Кияни отримають не лише сучасну новобудову з комфортабельними апартаментами, а й облаштовані громадські простори та місця для прогулянок вздовж Дніпра. При цьому комплекс органічно інтегрується в екстер'єр старого Подолу. 

Облаштування набережної

Ось, що про проєкт говорить автор його концепції, архітектор Гриша Зотов: «Ми приділили окрему увагу інтеграції нового району в старий Поділ, тому зберегли властиву йому квартальну забудову з візуальними й фізичними розривами. Середня поверховість, людський масштаб внутрішніх вулиць, відкритість і безбар’єрність, пішохідна набережна, підземний паркінг — необхідні атрибути щасливого та здорового життя як жителів і користувачів Нового Подолу, так і киян загалом».   

Проєкт збереже індустріальну ідентичність місцевості: портові крани відреставрують і вони стануть справньою візитівкою району та цінним архітектурним об'єктом усього Києва. 

Такий вигляд матиме «Новий Поділ»

Отримати додаткову інформацію про вартість та умови придбання нерухомості можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 498 00 27.

Стисло про житловий комплекс

«Новий Поділ» належить до новобудов бізнес-класу. В рамках цього проєкту реалізують будівництво 7-ми кварталів із зеленими внутрішніми дворами без автомобілів.

Житлові приміщення розмістяться на загальній площі в 115 500 кв. м, під офіси та комерційну нерухомість відведено 91 800 кв. м. 

Внутрішня інфраструктура району представлена: 

  • коворкінгом; 
  • сервісними центрами; 
  • магазинами; 
  • ресторанами; 
  • офісами з терасами, звідки відкриватиметься краєвид на Дніпро; 
  • концертним простором; 
  • набережною; 
  • культурним центром та ін. 

При створенні проєкту району забудовник надихнувся провідним досвідом європейських міст, розташованих біля води, а саме: Амстердамом, Стокгольмом, Копенгагеном і т.ін.  

Вздовж набережної, для її облаштування, буде висаджено лугові трави, дерева, декоративні кущі та інші зелені насадження. Також планується облаштування спуску до води, бігових доріжок, тенісних кортів, футбольного поля і баскетбольного майданчика. 

Для яхт побудують причал та відкриють станцію з човнами і байдарками.

Вже зараз долучайтеся до обговорення проєкту на форумі «Новий Поділ» та дізнавайтеся про нього думку перших інвесторів. 

Новина від компанії Perfect Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Вовка• 
Метро на трою походу окончательно все
-1+0
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее