Подать объявление

Старт продажу квартир у будинку № 10 ЖК Krona Park II

Старт продажу квартир у будинку № 10 ЖК Krona Park II
ЖК Krona Park II зводять у Броварах на вулиці В’ячеслава Чорновола. У 15 хвилинах їзди на автомобілі знаходяться найближчі столичні станції метро – «Чернігівська» та «Дарниця».

Компанія Cityconsult Development з радістю  повідомляє  майбутніх інвесторів житлового комплексу Krona Park II про старт продажу квартир у будинку № 10, що стане 11-м за рахунком з 16-ти , передбачених проєктом. 

Портал Domik.ua дізнався, що на старті реалізації нерухомості у новобудові, діятимуть найпривабливіші ціни на житло. Інвестори зможуть придбати квартиру як за умов 100%-ї оплати, так і у розтермінування  від забудовника терміном до 26-ти місяців та першим внеском від 30%. Також нерухомість у будинку № 10 можна придбати в кредит терміном до 20-ти років (від банку-партнера «Глобус») або в іпотеку в рамках державної програми «Доступна іпотека 7%».

Стартував продаж квартир у будинку № 10 ЖК Krona Park II

Відомо, що будинок № 10 ЖК Krona Park II налічуватиме 17 поверхів та 135 квартир. Вікна в помешканнях будуть із видом на ліс або внутрішній двір. На першому поверсі будівлі працюватимуть комерційні об'єкти (площа приміщень становитиме від 45 до 100 кв. м). Комерційна нерухомість нового будинку також вже у продажу. 

Сам комплекс спроєктовано згідно з концепцією «місто у місті», що забезпечить його мешканців не лише власною інфраструктурою, але і гарантуватиме затишок та безпеку. Особистий транспорт резиденти новобудови зможуть залишити у облаштованому паркінгу, що перебуватиме під охороною.

Отримати більше інформації про умови купівлі квартири можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 500 94 46.

На  форумі ЖК Krona Park II можна дізнатися більше про проєкт від інших інвесторів та обговорити з ними його особливості. 

Новина від компанії Cityconsult Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее