Подать объявление

Старт продажу квартир у вежі D БФК INTERGAL CITY

Старт продажу квартир у вежі D БФК INTERGAL CITY
БФК Intergal City будують у Печерському районі за адресою: вулиця Старонаводницька, 16б. Найближча станція метро – «Печерська» – розташована в 19 хвилинах пішої ходи.

Компанія  «Інтергал-Буд» офіційно оголосила про старт продажу квартир у вежі D багатофункціонального комплексу Intergal City. Портал Domik.ua дізнався, що відтепер придбати нерухомість можна в усіх 5-ти вежах об'єкта.

Висота вежі D становить 24 поверхи. З великих панорамних вікон відкриватиметься чудовий краєвид на Дніпро та культурно-історичну частину столиці. 

Інвестори зможуть обрати для себе квартири площею від 45  до 235 кв. м, а також пентхауси. 

З нагоди старту продажу квартир у вежі D на території клієнтського простору преміального комплексу INTERGAL CITY відбулася вечірка. На неї було запрошено як чинних, так і майбутніх інвесторів, ЗМІ  та громадських діячів. Ведучою заходу була Марися Горобець. Оскільки тематикою вечірки стали Сади Семіраміди, простір оформили відповідно — облаштували справжній сад із живими деревами і квітами та lounge-зони просто неба.

Отримати більше інформації про умови купівлі нерухомості можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 237 12 80.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що Intergal City – це багатофункціональний житловий комплекс бізнес-класу, що налічує 5 будинків висотою 10-27 поверхів. Загальний житловий фонд об'єкта представлений 704 квартирами різної площі та планувань.

INTERGAL CITY ще на етапі проєктування став переможцем премії ринку нерухомості Східної Європи EE Real Estate Awards 2018 та міжнародного конкурсу European Property Awards 2018 в номінації «Багатофункціональний проєкт року» (Mixed-use project of the year).

А журнал Forbes у своєму травневому випуску назвав компанію «Інтергал-Буд», що реалізує цей проєкт, лідером у сфері будівництва житла преміумкласу в столиці. 

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее