Подать объявление

Старт продажу паркомісць у ЖК Lucky Land

Старт продажу паркомісць у ЖК Lucky Land
ЖК Lucky Land будується у Святошинському районі Києва за адресою: вулиця Берковецька, 6. У 10 хв їзди на автомобілі знаходяться станції метро «Академмістечко», «Житомирська» та «Сирець».

Портал Domik.ua дізнався, що інвесторам житлового комплексу Lucky Land більше не треба буде хвилюватися за безпеку свого транспорту. Забудовник – група компаній DIM – оголосив про старт продажу місць у підземному паркінгу об’єкта. Відомо, що площа паркомісць стартує  від 13 кв. м, а вартість – від 15 тис.  у. о.

Продаж паркомісць у ЖК

Додаткову інформацію щодо варіантів та умов придбання паркомісць можна отримати, звернувшись до відділу продажу за адресою: вулиця Берковецька, 6. Дізнатися відповіді на свої запитання та поспілкуватися з менеджерами можна також за телефоном: + 38 (044) 247 96 59.

Як ми раніше писали, ЖК Lucky Land – це яскравий приклад концепції «місто в місті», адже в проєкті реалізують 23 будинки з власним мікрокліматом та внутрішньою інфраструктурою. Усі вісім кварталів комплексу розмістять на 28 га.  Забудовник використовує різну висоту поверхів ь будинків, щоб у кожній квартирі було достатньо природного світла. Лише в I  кварталі реалізують 881 квартиру з плануванням на 1-3 кімнати, площею від 28 до 108 кв. м.  Ціна  житла в комплексі стартує від 25 616 грн/кв. м.

У новобудові  передбачений власний дитячий садок, також тут відкриють школу. Недалеко розташований ТРЦ Lavina Mall з низкою  магазинів, кінотеатром, супермаркетами та розважальним парком «Галактика». Поруч із комплексом знаходиться ліс, де можна відпочити з родиною та друзями, здійснити  пробіжку чи  прогулятися на свіжому повітрі.

Поспілкуватися про даний проєкт з іншими інвесторами можна на форумі ЖК Lucky Land.

Новина від групи компаній DIM 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее