Подать объявление

Стартував продаж квартир 8-ї черги будівництва ЖК «Новопечерські Липки»

Стартував продаж квартир 8-ї черги будівництва ЖК «Новопечерські Липки»
ЖК «Новопечерські Липки» розташований у Печерському районі Києва на вулиці Михайла Драгомирова, в 14 хв пішої ходи від станції метро «Дружби народів».

Компанія City One Development з радістю  повідомляє  інвесторів житлового комплексу «Новопечерські Липки» про старт продажу квартир у 8-й черзі будівництва. 

Порталу Domik.ua стало відомо, що забудовник пропонує придбати помешкання у розтермінування до 24-х місяців та першим внеском від 20%. Завершення будівництва 8-ї черги комплексу заплановано на 2024 рік. 

Квартири 8-ї черги ЖК «Новопечерські Липки» вже у продажу   

Також нам стало відомо, що нова черга будівництва ЖК «Новопечерські Липки» буде представлена 5-ма будинками (проєктні № 5-9) висотою в 16-24 поверхи. Загалом тут реалізують 742 квартири різної площі та планувань, серед яких будуть і просторі помешкання з видовими терасами на останніх поверхах. 

Площа житлових приміщень становитиме 101 700 кв. м, площа підземного паркінгу — 18 925 кв. м, а комерційних приміщень — 11 800 кв. м. 

Восьму чергу новобудови реалізують у форматі mixed-use, а особливістю її прибудинкового простору стануть не лише спеціально облаштовані пішохідні зони та власний парк, а й підвісні пішохідні мости, що з’єднуватимуть між собою 6-ту і 8-му черги кварталу.  

Власна інфраструктура 8-ї черги комплексу також буде представлена багатофункціональним центром розвитку для дітей віком від 2-х до 16-ти років. 

На теперішній час майбутні інвестори зможуть уже придбати квартиру у 5-му та 6-му будинках нової черги. Старт продажу нерухомості у 7-му і 8-му заплановано на вересень 2021 року. 

Дізнатися більше про наявність квартир та умови їхнього придбання у новобудові можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 220 00 22.

Також не забувайте, що на форумі ЖК «Новопечерські Липки» можна долучитися до обговорення проєкту з іншими інвесторами. 

Новина від компанії City One Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее