Подать объявление

Стартував продаж квартир у новому будинку ЖК Krona Park II

Стартував продаж квартир у новому будинку ЖК Krona Park II
ЖК Krona Park II зводять у Броварах на вулиці В’ячеслава Чорновола. У 15 хвилинах їзди на автомобілі знаходяться найближчі станції метро – «Чернігівська» та «Дарниця».

Якщо ви планували придбати нерухомість у житловому комплексі Krona Park II, то компанія Cityconsult Development має для вас приємну новину. Портал Domik.ua дізнався, що старт продажу квартир у будинку № 8 офіційно оголошено.

Стартує продаж квартир у новому будинку ЖК Krona Park II

Новий будинок налічує 3 секції  різної висотністі – від 10-ти до 14-ти поверхів. Запроєктована кількість квартир – 169, плануванням на 1-3 кімнати. Відомо, що перший поверх будинку відведено під комерційну нерухомість.

Забудовник пропонує квартири із розтермінуванням до 36-ти місяців із початковим внеском від 30%. Також ЖК Krona Park IІ бере участь у державній програмі «Доступна іпотека 7%». 

Дізнатися більше про умови купівлі, наявність та вартість квартир можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 500 00 34.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що ЖК Krona Park II належить до новобудов бізнес-класу. Об'єкт зводять за концепцією «місто в місті», що передбачає:

  • повноцінну внутрішню інфраструктуру – школу, дитячий садок, паркінг, стадіон, спортивний і медичний центри, магазини, кафе, салони, відділки  банків, дитячі майданчики;
  • концептуальний внутрішній простір – зони відпочинку, променад, спортивні та дитячі майданчики, велодоріжки, авторське оформлення двору.

Окрім цього, житловий комплекс будують у пішій досяжності  до основної торговельної, розважальної, соціальної інфраструктури міста та поруч із парковою зоною. 

Дізнайтеся більше про проєкт на  форумі ЖК Krona Park II.

Новина від компанії Cityconsult Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее