Подать объявление

Суд визнав договір на будівництво ЖК «Чарівне Місто» чинним

Суд визнав договір на будівництво ЖК «Чарівне Місто» чинним
ЖК «Чарівне Місто» розташується у Дарницькому районі столиці за адресою: вулиця Бориспільська, 18-26. У двох хвилинах пішої ходи знаходиться станція метро «Червоний Хутір».

Нагадаємо, що у 2020 році компанія «Укрбуд» збанкрутувала, а всі її об’єкти були передані на добудову іншим девелоперам. Таким чином, житловий комплекс «Чарівне Місто» перейшов у власність до холдингової компанії «Київміськбуд». Як стало відомо порталу Domik.ua, разом із проєктом, забудовник отримав «у спадок» проблемні питання, вирішення яких ставило під загрозу не лише подальше будівництво, а й майбутнє інвесторів, які вже вклали свої кошти в комплекс.

Так чи інакше, Верховний суд України визнав договір на будівництво чинним. Від цього рішення залежала подальша доля переданих у власність об’єктів, адже саме за рахунок прибутку від продажу нерухомості у ЖК «Чарівне Місто», «Київміськбуд» планував покрити дефіцит мінусових у фінансовому плані об’єктів. 

Фахівці Департаменту правового супроводу зазначають, що це рішення суду поставило остаточну крапку в процесі тривалого оскарження договору щодо будівництва ЖК «Чарівне Місто».

Візуалізація ЖК «Чарівне Місто»

Щоб дізнатися всі деталі щодо  судового процесу, а також долі самого комплексу, можна звернутися до відділу продажу за телефоном: + 38 (044) 299 87 87.

Нагадаємо, що ЖК «Чарівне Місто» об’єднає в собі 12 будинків із різною висотою поверхів. Квартири в комплексі досить добре спроєктовані, хоч і не мають великих  площ.  Так метраж однокімнатних квартир становить – від 36,36 кв. м., двокімнатних – від 53,60 кв. м., а трикімнатних – від 69,66 кв. м.   Площа дворівневого житла, яке займає верхні поверхи будинків, може досягати  172 кв. м. Ціна за кв. м  починається від 22 275 грн.

Приєднатися до обговорення проєкту з іншими інвесторами можна на форумі ЖК «Чарівне Місто».

Новина від ПрАТ ХК «Київміськбуд»

 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее