Подать объявление

Святий Миколай завітає у ЖК Desna Residence

Святий Миколай завітає у ЖК Desna Residence
ЖК Desna Residence зводять у 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Лісова», в селі Зазим’я Броварського району Київської області.

Порталу Domik.ua стало відомо, що у житловому комплексі Desna Residence, вже традиційно у День святого Миколая, відбудеться прикрашування головної ялинки комплексу та запалювання святкових вогнів. У забудовника розповіли , що на дітлахів чекатимуть веселі ігри, розваги і вікторини. Звісно, на свято завітає святий Миколай зі своїми помічниками, які вже підготували солодкі подарунки найменшим мешканцям комплексу.

У ЖК Desna Residence готуються до зимових свят

Прикрашування ялинки стало вже традицією для мешканців комплексу Desna Residence, до якої долучаються і дорослі, й малеча. Забудовник зазначає, що такі заходи сприяють приємній атмосфері та можливості знайти нових друзів, познайомитися з сусідами.

В очікуванні на святого Миколая у ЖК Desna Residence

Житловий комплекс DesnaResidence підійде тим, хто не може відмовитися від ритмічного мегаполіса, але бажає жити в оточенні природи. Новобудова розташована у тиші соснового лісу, в екологічно чистій зоні.

У ЖК Desna Residence чекають на святого Миколая

Велику частину території комплексу покривають зелені газони, а хвойні дерева створюють атмосферу заміського маєтку. Комплекс знаходиться під цілодобовою охороною і відеонаглядом. Для забезпечення комфорту мешканців забудовник подбав про інфраструктуру поблизу. На прибудинковій території влаштовані дитячі та  спортивні майданчики, футбольне міні-поле, зони відпочинку і барбекю. Поруч – державний дитячий садок, школа і супермаркет. Для автомобілів мешканців передбачений наземний паркінг.

Більше дізнатись про об’єкт та приєднатися до спілкування інвесторів можна на форумі ЖК Desna Residence.

Новина від ЖК Desna Residence

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее