Подать объявление

Три акційні квартири в ЖК Millennium State

Три акційні квартири в ЖК Millennium State
Житловий комплекс Millennium State зводять у місті Буча, в 25-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції київського метро «Академмістечко», за адресою: вул. Івана Кожедуба, 3.

Порталу Domik.ua стало відомо, що наразі слушний момент вигідно придбати житлову нерухомість в ЖК Millennium State. Саме зараз будівельна компанія R-Building встановила спеціальні ціни лише на три квартири у комплексі.

Акційна пропозиція від забудовника ЖК Millennium State

Так, за умови повної сплати за двокімнатну квартиру на 9-му поверсі, квадратний метр обійдеться інвесторові у $650. Площа запропонованого помешкання становить 58,47 кв. м.

Квадратний метр однокімнатного планування чи квартири-студії, площею 39,86 та 33,27 кв. м відповідно, коштуватиме $630. Вказана нерухомість запроектована на 11-му поверсі.

Дізнатися подробиці пропозиції можна у відділі продажів за телефоном: +38 (095) 509 00 75.

Нагадаємо, що Millennium State – житловий комплекс класу «комфорт», в якому передбачено зведення десяти секцій заввишки 11 поверхів. У будинку запроектовано 800 квартир у понад 30-ти варіантах планувань, а також передбачена комерційна нерухомість, завдяки якій у комплексі з’явиться власна інфраструктура. На прибудинковій території та у подвір’ї проведуть благоустрій та озеленення. Забудовник обіцяє створити для мешканців зручні та безпечні умови для комфорту проживання та відпочинку.

Приєднатися до спілкування інвесторів та дізнатися більше про характеристики і особливості об’єкта можна на форумі ЖК Millennium State.

Новина від будівельної компанії R-Building

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее