Подать объявление

Триває будівництво сьомої черги ЖК «Новопечерські Липки»

Триває будівництво сьомої черги ЖК «Новопечерські Липки»
ЖК «Новопечерські Липки» розташований у Печерському районі Києва, на вулиці Михайла Драгомирова, в 14 хв пішої ходи від станції метро «Дружби народів».

Компанія City One Development детальніше розповіла про перебіг будівництва сьомої черги житлового комплексу «Новопечерські Липки». Забудовник відзначив, що минулого місяця значно зросли темпи будівельних робіт. . Відтак, портал Domik.ua дізнався, що наразі  проводяться такі роботи:

  • у будинку № 1 триває зведення монолітного каркасу,  роботи ведуться на рівні 15-го поверху. Також здійснюється  мурування цегляних внутрішніх та зовнішніх стін на 10-му та 11-му поверхах;
  • у будинку № 2 звели  монолітний каркас на рівні 10-го поверху і продовжують  зведення моноліту 11-го. Також триває мурування цегляних стін на рівні 5-го та 6-го поверхів;
  • у будинку № 3 монолітний каркас збудовано до рівня 10-го поверху, продовжується зведення каркасу 11-го.  Паралельно з цим триває мурування цегляних стін на 5-му поверсі;
  • у будинку № 4 будівництво монолітного каркасу завершилось на рівні 19-го поверху та триває зведення 20-го. Фахівці також продовжують мурування зовнішніх стін із цегли на рівні 16-го та 17-го поверхів. 

Будівельний майданчик сьомої черги ЖК  «Новопечерські Липки»

Забудовник повідомив про завершення будівництва моноліту першого поверху комерційної будівлі. 

Що стосується завершення будівництва сьомої черги ЖК «Новопечерські Липки», то за планом  City One Development це має відбутися у І кварталі 2022 року. 

Дізнатися більше про перебіг будівництва та умови придбання нерухомості у комплексі можна у відділі продажу за телефоном: + 38 (044) 220 00 22.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що ЖК «Новопечерські Липки» представлений 30-ма будинками різної висотності – від 6-ти до 30-ти поверхів. У новобудові бізнес-класу реалізують 3878 квартир: одно-, дво, три- та чотирикімнатних. 

Одна з переваг проєкту – розвинена внутрішня інфраструктура. Забудовник передбачив облаштування спортивного клубу, хімчистки, аптеки, магазину, кафе  та ін. 

Подбає девелопер і про родини  з дітьми – для найменших мешканців комплексу збудують приватний дитячий садок. 

На форумі ЖК «Новопечерські Липки» можна отримати більше інформації про переваги, особливості та недоліки новобудови від реальних інвесторів.  

Новина від компанії City One Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее