Подать объявление

У парковому кварталі «Місто квітів» – особливі пропозиції від забудовників

У парковому кварталі «Місто квітів» – особливі пропозиції від забудовників
Парковий квартал «Місто квітів» зводять на вулиці Тираспільській, 60, що у столичному Подільському районі, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Сирець».

У грудні 2019 року, саме під новорічно-різдвяні свята, панує чарівна атмосфера, а подарунки або вигідні пропозиції мріють отримати навіть скептики. Мабуть, саме тому забудовники паркового кварталу «Місто квітів» запланували в цьому місяці чудові акційні пропозиції, з якими  портал Domik.ua ознайомить нижче.

У «Місті квітів» найсприятливіший момент купити житло

Отже, «Півроку на канікулах за 15%» – перша пропозиція. Купуючи житло у грудні 2019 року на умовах розтермінування, інвестор робить перший внесок у розмірі лише 15%. Фіксований залишок у гривні за квадратні метри сплачується аж у червні 2020-го. Така пропозиція розповсюджується на наступні помешкання:

  • трикімнатні квартири площею 82,85 кв. м у будинку №8 (3-й пусковий комплекс, далі – ПК);
  • однокімнатні – площею 47,32 кв. м у секції 2 будинку №10 (4-й ПК).

Варто зазначити, що будинок №8 вже зведений і забудовники чекають на відповідні документи щодо введення його в експлуатацію. А ось новобудову №10 планують завершити у III кварталі 2021 року.

Друга незвичайна пропозиція діє за умови 100-відсоткової сплати за певне житло у готових новобудовах паркового кварталу «Місто квітів». А саме, вигоду у 304 000 грн отримають інвестори, у разі купівлі квартири у будь-якому з нижчезазначених будинків:

  • №1 у секції 3 (1-й ПК);
  • №4 у секції 2 (2-й ПК);
  • №5 (2-й ПК).

Скориставшись цією пропозицією, інвестор може якнайшвидше зробити ремонт і відсвяткувати своє новосілля або здати помешкання в оренду.

Третя «дивина» від забудовників – ціна квадратного метра на умовах розтермінування. Так, протягом грудня 2019 року, забудовники фіксують вартість у 21 000 грн/кв. м на всі 3-кімнатні квартири в будинках третьої черги, а саме – №№6, 7 (секція 2) та 7а (секція 1).

Приємна пропозиція є й для інвесторів, які вже підписали договір розтермінування на трикімнатні помешкання у вищезазначених новобудовах. Вони мають можливість внести будь-який відсоток по розстрочці за ціною 21 000 грн/кв. м, незалежно від того, яка вартість квадратного метра була вказана у договорі.

Справді, є з чого обрати, тому варто поквапитись на консультацію до менеджерів відділу продажів щодо планувань, адже «дива» від забудовників діють лише до 31 грудня 2019 року. Свій візит краще узгодити, зателефонувавши за номером: +38 (044) 224 45 02.

Нагадаємо, що у парковому кварталі «Місто квітів» заплановано 17 будинків заввишки 16 поверхів. У комплексі з’являться різні зручності для проживання, а також власна інфраструктура, серед об’єктів якої – дитячий садок і торговельний центр.

Більше про проект, а також спілкування інвесторів – на форумі паркового кварталу «Місто квітів».

Новина від компаній «ІБК ОБРІЙ» та МЖК «Оболонь»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее