Подать объявление

У парковому кварталі «Місто квітів» завершено будівництво третього пускового комплексу

У парковому кварталі «Місто квітів» завершено будівництво третього пускового комплексу
Парковий квартал «Місто квітів» зводять на вулиці Тираспольській, 60 столичного Подільського району, в 10-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Сирець».

Порталу Domik.ua стало відомо, що достроково, на три місяці раніше, завершено зведення будинків №№6, 7, 7а та 8 третього пускового комплексу паркового кварталу «Місто квітів». На поточний момент вже підготовлені та оформлені відповідні акти готовності об’єкта до експлуатації. Відкриття об’єктів під заселення планується навесні 2020 року.

Третій пусковий комплекс паркового кварталу «Місто квітів» збудовано

Акти й вся відповідна виконавча документація протягом першого кварталу 2020 року буде надана забудовниками комплексу: МЖК «ОБОЛОНЬ» та інвестиційно-будівельною компанією «ОБРІЙ» Державній архітектурно-будівельній інспекції (ДАБІ) України для отримання сертифікату відповідності на житлові будинки №№6, 7, 7а та 8 за будівельною адресою вул. Тираспольська, 43.

Попереду також отримання поштової адреси житлових будинків й пусконалагоджувальні роботи, які передують підписанню актів приймання-передачі квартир та видачі ключів інвесторам.

Стисло про житловий комплекс

Парковий квартал «Місто квітів» об’єднає у собі багатосекційні будинки та благоустрій прибудинкової території. Житловий фонд складатимуть одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятикімнатні квартири, у тому числі дворівневі. Взимку поточного року інвесторам доступна житлова нерухомість площею  від 31 до 91 кв. м. Вартість квадратного метра становить від 18 800 грн. Дізнатися детальніше про планування та розрахувати повну ціну квартири можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 224 45 02.

У кварталі передбачено об’єкти власної інфраструктури. Місця для автомобілів заплановані у наземних зонах паркування поблизу будинків. У подвір’ях облаштують дитячі майданчики, місця для відпочинку й занять спортом.

На території паркового кварталу проведуть озеленення.  За генпланом, у комплексі передбачено дитячий садок і торговельний центр.

Дізнатися та обговорити інші особливості проекту можна на форумі паркового кварталу «Місто квітів».

Новина від компаній «ІБК ОБРІЙ» та МЖК «Оболонь»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее