Подать объявление

У першій п’ятизірковій новобудові столиці FRANKLIN Concept House стартували продажі апартаментів

У першій п’ятизірковій новобудові столиці FRANKLIN Concept House стартували продажі апартаментів
FRANKLIN Concept House зведуть на перетині історичного центру та ділової частини Києва, за адресою: вул. Гончара, 69, в 5-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Університет».

FRANKLIN Concept House – новий проект компаній Perfect Group, SAGA Development та Київпроект, який відрізнятиметься від звичних форматів житла на сучасному ринку нерухомості. Це перший у Києві житловий комплекс із п'ятизірковим рівнем обслуговування. Як стало відомо порталу Domik.ua, особливостями новобудови стануть вишукана архітектура, інноваційний консьєрж-сервіс, розвинута внутрішня інфраструктура та розташування у самому центрі міста.

Візуалізація ЖК FRANKLIN Concept House

Архітектура FRANKLIN Concept House враховує особливості однієї з центральних вулиць міста, тому матиме перепади висотності – 7 і 19 поверхів. Фасад новобудови буде виконано в стриманому, але витонченому стилі. 

Усього в комплексі буде 141 апартамент площею від 56,66 до 124,03 кв. м, де запроектовано від 2-х до 4-х кімнат. У більшості планувань передбачені одна або дві гардеробні. Також доступні варіанти з терасою, звідки  відкриватиметься панорама затишного центру. Для володарів автомобілів передбачено підземний паркінг.

Цілодобове п'ятизіркове обслуговування передбачає  портьє- та консьєрж-сервіс, який виконуватиме доручення клієнтів у стислі  терміни. Для зручності мешканців, їхніх гостей і ділових партнерів у новобудові спроектовано зручну business lounge зону.

Окрема увага приділяється безпеці мешканців. Усі апартаменти обладнані вбудованими сейфами та броньованими дверима. Для новобудови передбачена цілодобова охорона та сучасна система відеонагляду. Власники апартаментів матимуть можливість доступу до камер 24/7 із мобільного застосунку з власного смартфону.

Щоб дістатись пішки до найближчих ресторанів, кафе та супермаркета, мешканцям знадобиться близько п’яти хвилин. Поряд із новобудовою знаходяться торговельно-розважальні центри, магазини, театри та  музеї. Перші поверхи FRANKLIN Concept House займатимуть заклади харчування, салон краси та офіси.

Дізнатися про планування, ціни та пропозиції від забудовника можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 298 62 72.

Для спілкування інвесторів та відгуків щодо проекту – форум FRANKLIN Concept House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Руслан• 
5 зірок вони самі собі поставили?
0+4
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее