Подать объявление

У ЖК «Берег Дніпра» травають монолітні роботи

У ЖК «Берег Дніпра» травають монолітні роботи
ЖК «Берег Дніпра» будують у Дарницькому районі, за адресою: Дніпровська набережна, 17в, у 15-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Осокорки».

Корпорація Нерухомості «РІЕЛ» ділиться зі своїми інвесторами новинами з будівельного майданчика житлового комплексу «Берег Дніпра». Портал Domik.ua дізнався, що наразі виконуються монолітні роботи на плиті перекриття 14-го поверху. Також майстри монтують опалубку для заливання вертикалу 15-го поверху. 

Зазначимо, що на 9-му поверсі триває мурування стін та паралельно виконується монтаж вентиляційних блоків та сходових маршів, які зроблено вже по 14-й поверх.

Перебіг  будівельних робіт у ЖК «Берег Дніпра» у грудні 2020 року

Поспілкуватися з менеджерами щодо придбання квартир у комплексі та дізнатися детальніше про новини з будівельного майданчика можна у відділах продажу за адресами: вул. Дніпровська набережна, 17в; вул. Глибочицька, 13; пр-т Повітрофлотський, 56; вул. М. Бойчука, 43. Також це можна зробити за телефоном: + 38 (044) 495 34 55.

Стисло про житловий комплекс

«Берег Дніпра» – це один будинок комфорт-класу на 28 поверхів. Житловий фонд комплексу складають 355 квартир, площею від 31 до 147 кв. м. На верхніх поверхах новобудови запроєктовані дворівневі квартири. Ціна за квадратний метр нерухомості в комплексі стартуватиме від 23 593 грн. 

Перший поверх будинку відведений під комерційні приміщення соціально-побутового значення. Усе необхідне для комфортного проживання завжди буде у мешканців новобудови  під рукою.

Приєднатися до обговорення проєкту з інвесторами та отримати більше інформації можна на форумі ЖК «Берег Дніпра».

Новина від Корпорації Нерухомості «РІЕЛ» 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее