Подать объявление

У ЖК «Новопечерські Липки» відкрили фонтанний комплекс та оголосили про старт нової черги

У ЖК «Новопечерські Липки» відкрили фонтанний комплекс та оголосили про старт нової черги
ЖК «Новопечерські Липки» розташований у Печерському районі Києва на вулиці Михайла Драгомирова, в 14 хв пішої ходи від станції метро «Дружби народів».

Порталу Domik.ua стало відомо, що на території кварталу бізнес-класу «Новопечерські Липки» минулими вихідними відкрили новий фонтанний комплекс із водоспадом. Відкриття пройшло у форматі сімейного свята Summer Water Day, де гостям представили нову прогулянкову алею, розважали вуличним перформансом, виступом DOROFEEVA та діджиталізованими спецефектами. Також на святі гостям  презентували останню, 8-му чергу найбільшого в Україні комплексного проєкту на Печерську.

Презентація комплексного проєкту «Новопечерські Липки»

Фонтанний комплекс із водоспадом

Фонтанний комплекс із водоспадом є частиною 6-ї черги ЖК, яку вже введено в експлуатацію. Він є основним елементом нової прогулянкової ландшафтної алеї проєкту. Восьма черга кварталу, яку представили на святковій вечірці, доповнить концепцію ЖК підвісними пішохідними мостами, які  будуть інтегровані в прогулянковий ландшафт останніх черг ЖК.

Восьма черга кварталу «Новопечерські Липки» – це  5 будинків висотністю 16-24 поверхи, 742 квартири з сучасним планувальним рішенням та видовими терасами на останніх поверхах, школа та дитячі садки, велика прогулянкова паркова зона. Нова черга кварталу спроєктована у форматі mixed-use. Загальна площа нових будинків черги  – 101 700,  підземний паркінг площею 18 925, комерційні приміщення для бізнесу – 11 800 кв. м.  Також у новій черзі запроєктований унікальний громадський та багатофункціональний освітній простір для дітей віком від 2-х до 16-ти років. 

Інвестиційно-девелоперська компанія повного циклу City One Development у партнерстві з компанією UDP вже розпочали  будівництво  8-ї,останньої черги житлового кварталу «Новопечерські Липки». Завершити проєкт планують у 2024 році.

Валерій Кодецький, президент інвестиційно-девелоперської компанії City One Development розповів: «Новопечерські Липки –  це перший у столиці проєкт такого формату, в який ми заклали філософію людиноцентричності. Продумана концепція, екосистемний підхід до планування та розвитку, інновації, які ми втілюємо у кожній новій черзі проєкту, дозволяють нам залишатися вже більше 10-ти років у ТОП кращих ЖК. Кожна нова черга для нас – це, перш за все, виклик та завдання зробити сучасне місто більш зручним, комфортним та безпечним для людей. А багаторічна довіра наших клієнтів – це наше головне досягнення та найкраща рекомендація».

Візуалізація ЖК «Новопечерські Липки»

Житловий квартал «Новопечерські Липки» займає територію у 25 га. В ЖК вже реалізовано 6 черг загальною площею 683 149 кв. м, 7-ма та 8-ма – на етапі будівництва. Всього в кварталі запроєктовано 3800 квартир, 2 767 вже збудовано. Третина території комплексу – зелені та прогулянкові зони. У ЖК понад 120 об’єктів інфраструктури, серед яких такі: 

  • 2 загальноосвітні школи – Новопечерська школа та British School;
  •  дитячий садок повного дня «Академія Щастя LeapKids»;
  •  спортивно-оздоровчий комплекс GYMMAXX;
  •  Тенісна Академія UTA;
  •  медичні центри;
  •  побутові сервіси;
  •  центри розвитку;
  •  творчі студії;
  •  ресторани;
  •  SPA салони та багато ін.  

Квартал реалізується компанією City One Development у партнерстві із компанією UDP.

Новина від компанії City One Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее