Подать объявление

У ЖК «Паркове місто» гучно відсвяткували Family day

У ЖК «Паркове місто» гучно відсвяткували Family day
Житловий комплекс «Паркове місто» розташований у Подільському районі Києва, на вулиці Вишгородській, 45, що в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Мінська» і «Оболонь».

Порталу Domik.ua стало відомо, як у житловому комплексі «Паркове місто» відсвяткували Family day – свято з нагоди відкриття оновлених пішохідної та інтерактивної зон. Як повідомила компанія забудовник, презентація першої частини реновації парку пройшла на всі 100%. Свято відбулося 8 червня 2019 року. Забудовник розповів, чим запам’ятався день святкування, який присвятили активним розвагам на свіжому повітрі, товариським матчам із різних видів спорту та розіграшу призів.

Ведучими свята були лігосмішники з Кременчука. Вони впродовж кількох годин підбадьорювали дорослих і дітей у численних конкурсах: вікторині, сімейній естафеті, чемпіонаті з настільного тенісу, аерохокею та кікеру. Переможці, звісно, отримали призи.

Одна з локацій на території ЖК «Паркове місто»

У різних частинах пішохідної зони в комплексі розташувалися локації з майстер-класами. У гостей була можливість навчитися наносити аквагрим, розписувати еко-сумки та повітряних зміїв. Для дітей організатори влаштували сухий басейн і територію батутів. В найбільшому захваті малеча залишилась від шоу мильних бульбашок, яке завжди викликає море емоцій, навіть у дорослих. Не менше радісних відчуттів приніс і масовий танцювальний флешмоб, який об’єднав усіх в один драйвовий ансамбль. Ближче до вечора сцена перетворилася на імпровізований подіум, де відбулися покази мод та шоу трансформерів.

Загалом, вікового розподілу на святі не відбулося. Гості приходили родинами, кликали друзів і разом веселилися від душі. Було де й відпочити: просто неба на траві організували відпочинкову галявину з кріслами-мішками.

Мультики дивились і малі й дорослі

Вечір завершився переглядом мультфільму у вуличному кінотеатрі, який спеціально створили на зеленій галявині поміж ялин, біля озера. Організатори переконані: людина лише тоді почувається комфортно, коли відчуває себе частинкою живої природи.

Тож наразі, для тих, хто хоче долучитися до комфортного і особливого життя у ЖК «Паркове місто», саме час придбати житло у комплексі, бо до 30 червня 2019 року на 10 осель, за умови повної сплати, надається знижка 8%. Дізнатися подробиці можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 379 42 58.

Знижки на квартири у ЖК «Паркове місто»

Поспілкуватися з інвесторами та обговорити переваги та особливості комплексу можна на форумі ЖК «Паркове місто».

Новина від ЖК «Паркове місто»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Юлія• 
Була там! Дуже сподобалося)
0+0
Валерия• 
Классный был праздник! Молодцы!
0+0
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее