Подать объявление

Українські художники провели пленер на RYBALSKY

Українські художники провели пленер на RYBALSKY
Житловий район RYBALSKY зводиться за адресою: Набережно-Рибальська дорога, 3 і 9, що у 8-ми хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Поштова площа».

Порталу Domik.ua стало відомо, що з 15 по 18 травня 2019 року на території житлового району RYBALSKY відбувся пленер за участю 13-ти українських художників. Як повідомили забудовники, компанії SAGA Development і Perfect Group, подію організувала Lera Litvinova Gallery.

Ракурсом для робіт творців стали зелений бульвар, фасади будинків, індустріальний пейзаж і краєвиди на Дніпро. У рамках заходу проводилися майстер-класи, лекції з історії мистецтва та спільна робота над створенням медіа-арту.

Робота учасниці планеру

Звітну виставку про пленер засновник галереї Лєра Літвінова та директор галереї Леонора Янко представлять усім поціновувачам сучасного живопису вже 1 червня 2019 року. Демонстрація картин буде доступною для перегляду  до 29 червня. Протягом цього періоду всі охочі зможуть відвідати галерею, яка розташована на 1-му поверсі будинку № 3 в RYBALSKY, та на власні очі побачити нові роботи українських митців.

Крім того, на гостей виставки чекає бекстейдж арт-перформанс, де протягом всієї події будуть транслюватися відео-ролики про процес створення картин.

Сонячний день сприяв творчому процесу

Натхнення від  простору нового житлового району

Стисло про житловий район

Проект житлового району RYBALSKY передбачає зведення 9-ти будинків та освітнього комплексу RYBALSKY Family Port. Житловий фонд новобудов складуть одно-, дво-, три- і багатокімнатні квартири, як з терасами, так і без. Площа житла варіює від 40,45 до 171,71 кв. м.

Інноваційний освітній комплекс RYBALSKY Family Port – це мультифункціональний простір для дітей. Тут, крім дошкільного навчального закладу та середньої школи, передбачені студії розвитку, спортивні секції та гуртки. На даху комплексу облаштують огороджену шкільну спортивну зону. У дворі запланована територія для ігор вихованців дитячого садка.

Дізнатися про інші особливості й переваги комплексу, стежити за ходом будівництва, а також поспілкуватися з інвесторами, можна на форумі ЖК RYBALSKY.

Новина від компаній SAGA Development і Perfect Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее