Подать объявление

В Києві з’явиться нова набережна з благоустроєм

В Києві з’явиться нова набережна з благоустроєм
SAGA Development завершує благоустрій набережної озера в ЖК O2 Residence.

Domik.ua стало відомо, що поруч з озером будуть облаштовані прогулянкові зони, оглядові майданчики, ресторан, станція для човнів та спортивний пляж. 

Так виглядатиме набережна в ЖК O2 Residence

Проект благоустрою набережної в O2 Residence розробила архітектурна студія BURØ, яка проектувала весь житловий комплекс. 

Набережну облаштовують між будинками комплексу та озером. На території збереглися багатовікові дерева та залишки інфраструктури минулих років – альтанка й видовий майданчик. 

Паркова зона до благоустрою

На початку будівництва ЖК все це було в занедбаному стані: водойма потребувала берегоукріплення, зелені насадження – дендрологічного дослідження та санації, а видовий майданчик і альтанка – відновлення.

Водойма, котру очистять та облаштують для відпочинку

Проектом благоустрою передбачено 6 функціональних зон. Човнова станція, спортивний пляж, амфітеатр з видовими характеристиками, простір для променаду та ресторан разом сформують пішохідний маршрут навколо озера та стануть новими місцями для відпочинку мешканців. Для того, щоб всі шість зон органічно інтегрувались в ландшафт набережної, дизайнери врахували рельєф місцевості та його перепади.

В зоні човнової станції передбачено будівлю для зберігання необхідного інвентаря, кафе та санвузли, а також майданчик для швартування човнів. На даху будівлі знаходитиметься видова тераса. 

Візуалізація нової човнової станції поблизу ЖК O2 Residence

Спортивний пляж – зону зі спортивним обладнанням для дітей та дорослих – дизайнери поділили на природній піщаний пляж та пляж з дерев’яним покриттям. Біля води буде побудовано пірс.

Спортивний пляж, котрий планується облаштувати

Амфітеатр на територію реконструюють та використовуватимуть як видовий майданчик, публічний простір для відпочинку або майданчик для проведення заходів просто неба – концертів, лекцій, кінопоказів і вистав. Другим видовим майданчиком стане альтанка. В глибині зони запроєктовано одноповерховий ресторан з периметральною терасою. Існуючий рельєф також дає можливість доступу безпосередньо до води – за рахунок будівництва нової тераси з дерев’яним покриттям.

Так виглядатиме нова набережна

Найбільш активною ділянкою набережної з доступом до води буде зона променаду, вздовж якої висадять нові дерева та облаштують місця для сидіння.

Проект освітлення для набережної та всієї території O2 Residence розробила компанія Expolight. Він передбачає чергування світла від ліхтарів, світильників, вбудованих у землю та мощення, стрічкового підсвічування, гірлянд.  

Незважаючи на те, що комплекс будується в лісі й більшість дерев в процесі будівництва буде збережено, девелопер планує додатково висадити різні види низьких та високих трав і злаків, кущі, очерет, плющ. На набережній буде облаштована сунична поляна. Поряд з будинками знаходитиметься еко-ферма, де мешканці вирощуватимуть овочі та фрукти. 

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

4 комментария
-• 
Слишком голословно.
0+0
Peter Kraus• 
Реальных фото нет. Цель - реклама стройки, продажа обещаний построить. Психологи хреновы.
0+2
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее