Подать объявление

Від забудовника з любов’ю: знижки інвесторам ЖК «Комфорт Таун»

Від забудовника з любов’ю: знижки інвесторам ЖК «Комфорт Таун»
ЖК «Комфорт Таун» зводять у столичному Дніпровському районі, за адресою: вул. Регенераторна, 4, що в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станцій метро «Лівобережна» та «Дарниця».

З нагоди Дня всіх закоханих, компанія «КАН Девелопмент» підготувала приємні бонуси для інвесторів ЖК «Комфорт Таун». Як стало відомо порталу Domik.ua, лише  з 14 по 17 лютого 2020 року інвестори можуть придбати квартиру зі знижкою до 17%. Забудовник зауважує, що зарезервувати обрану нерухомість можна вже зараз.

Святкові знижки на квартири в ЖК «Комфорт Таун»

Зазначимо, що на поточний момент інвесторам доступна житлова нерухомість як у готових новобудовах, так і в тих, що зводяться. У наявності – одно-, дво- та трикімнатні помешкання площею від 30 до 88 кв. м. Вартість квадратного метра коштує від 25 750 грн.  Придбати житло у комплексі можна у розстрочку до 5-ти років, з першим внеском від 10%. Дізнавайтесь подробиці у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 364 64 64.

Стисло про житловий комплекс

Сучасний ЖК «Комфорт Таун» являтиме собою яскраве екомістечко, де на ділянці 28 га заплановано зведення 25-ти будинків, а також створення власної інфраструктури та комплексного благоустрою. Загальна кількість запроектованих квартир становитиме 7 000, серед яких передбачено 60 варіантів планувань. Житловий фонд новобудов представлятимуть як квартири-студії, так і просторі дворівневі помешкання. 

Мешканці реалізованих кварталів комплексу вже насолоджуються повноцінним та комфортним проживанням. На території працюють дошкільний заклад, початкова школа, фітнес-клуб, торговельний центр із супермаркетом та багато інших закладів соціально-побутової сфери. Активні мешканці можуть займатись спортом, а малеча – бавитись в ігрових локаціях або безтурботно бігати у «зелених» місцях для відпочинку.

Для паркування транспортних засобів у комплексі передбачено безліч наземних стоянок, а також багаторівневий паркінг.

Про те, як живеться мешканцям у комплексі, та про які особливості об’єкта варто знати, можна дізнатися, поспілкувавшись із інвесторами на форумі ЖК «Комфорт Таун».

Новина від компанії «КАН Девелопмент»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Nanka Bananka• 
Безліч наземних стоянок- автор, Вы о чем? В 7-8 вечера уже с трудом можно найти место для стоянки автомобиля. Паркуются в три ряда. Торговый центр с супермаркетом- супермаркет есть, а вот торгового центра за 6 лет не увидела. Есть рядом рынок с ценами вообще среднего, как и в супермаркете.
0+0
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее