Подать объявление

Вигідна пропозиція на готову двокімнатну квартиру в ЖК «Синергія-3»

Вигідна пропозиція на готову двокімнатну квартиру в ЖК «Синергія-3»
Житловий комплекс «Синергія-3» розташований у місті Ірпінь Київської області, за адресою: вул. Григорія Сковороди, 11. Дорога від столичної станції метро «Академмістечко» займає 20 хвилин їзди на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що у готовій новобудові житлового комплексу «Синергія-3» знижено вартість на двокімнатне житло площею 54 кв. м. Наразі, квадратний метр у запропонованому до купівлі помешканні коштує 980 доларів США. У цю вартість входить оформлення права власності на житло. Це ще не всі переваги. Як повідомив забудовник, БГ «Синергія», інвесторові не доведеться обтяжувати себе думками про ремонт — у квартирі вже реалізовано стильне дизайнерське рішення.

У помешканні запланований передпокій, простора кухня із зоною їдальні, компактний санвузол, а також дитяча кімната та спальня.

Інтер'єр квартири витриманий у одній колірній гамі, кожний простір має свої особливі характеристики.

У дитячій кімнаті переважають пастельні тони, завдяки чому візуально збільшується простір. Кімнату умовно можна поділити на три зони: відпочинку, навчання та зберігання речей.

Дитяча у 2-кімнатній квартирі в ЖК «Синергія-3»

Дизайн спального приміщення передбачає світлі тони. Тут встановлено велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, комод, світильники і великий плазмовий телевізор.

Спальня у 2-кімнатній квартирі в ЖК «Синергія-3»

Простора кухня і зона їдальні оформлена в сіро-жовтих відтінках та повністю укомплектована якісною технікою та меблями.

Їдальня та кухня у 2-кімнатній квартирі в ЖК «Симнергія-3»

Ванна кімната досить простора, оскільки техніка і меблі розташовані вздовж периметру стін. На стінах та підлозі сіра керамічна плитка.

Записатися на перегляд квартири та отримати відповіді на запитання, що виникли, можна за телефоном відділу продажів: +38 (093) 170 29 70.

Нагадаємо, що «Синергія-3» являє собою комплекс комфорт-класу з закритою територією, зеленим доглянутим подвір'ям та власною обслуговуючою компанією. Для маленьких мешканців комплексу працює державний дитячий садок «Колібрі». На прибудинковому просторі встановлені декілька дитячих майданчиків для дітей різного віку та облаштовані місця для занять спортом. Різноманітні магазини, аптека, дитячий центр та заклади відпочинку створюють власну інфраструктуру для мешканців.

Спілкування інвесторів і обговорення об'єкта відбувається на форумі ЖК «Синергія-3».

Новина від БГ «Синергія»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

5 комментариев
Lamo• 
"У цю вартість входить оформлення права власності на житло." - так пишут как будто это что-то стоит... По-факту теперь это всего 1% несчастный + нотариусу немножко и все.
0+0
Alef• 
Двушка по 980 долл за квадрат? В дупе Ирпеня? А теперь считаем... Ее стоимость на старте строительства была 18-19 куе, Пусть ремонт от строителей Синергии обошелся ну даже в 200 долл за квадрат, итого 30. Пусть вся мебель оптом в этой квартире стоит... расщедримся ... 5 куе. Итого 35. Заметьте, считал все по-максимуму. ОП Синергия - такой забавный в своей неуемной жадности)))
0+0
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx