Подать объявление

Вигідна пропозиція на трикімнатне житло від забудовника ЖК «Метрополіс»

Вигідна пропозиція на трикімнатне житло від забудовника ЖК «Метрополіс»
Столичний житловий комплекс «Метрополіс» зводять на вулиці Академіка Заболотного, 1 Голосіївського району, в 13-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Теремки».

Як стало відомо порталу Domik.ua, купуючи трикімнатну квартиру в екосфері «Метрополіс», інвестор матиме можливість отримати вигоду. Девелопер DIM group надає 10-відсоткову знижку як у разі повної сплати за житло, так і на перший внесок за умови розтермінування.

Візуалізація екосфери «Метрополіс»

Забудовник запевняє, що саме в трикімнатній квартирі вистачить місця всім членам родини. Крім того, з вікон видових помешкань відкриватиметься неповторний  панорамний вид на місто та найзеленіші столичні околиці. А ще, саме в такій оселі можна втілити найсміливіші дизайнерські рішення та авторські ідеї.

Зазначимо, що пропозиція забудовника діє до 31 жовтня 2019 року. Мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 25 375 грн.

Дізнатися про планування та подробиці отримання вигоди можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 499 35 62.

Варто зауважити, що в екосфері до купівлі доступне житло від 30 до 203 кв. м, де запроектовано від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. Чи діють спеціальні пропозиції від забудовника на будь-які з них, можна дізнатися за телефоном, зазначеним вище.

Нагадаємо, що екосфера «Метрополіс» – це житловий комплекс із парковим зеленим оазисом та власною інфраструктурою. У чотирьох будинках заввишки 9 та 33 поверхи запроектовано 2 857 житлових помешкань та комерційна нерухомість. У комплексі заплановано 931 місце для автомобілів на різних стоянках. Крім закладів на території екосфери, мешканцям доступна доволі розвинена інфраструктура масиву та зручне транспортне сполучення. Близьке розташування до станції метрополітену дозволить швидко дістатися до будь-якої точки столиці.

Більше про об’єкт, відгуки та спілкування інвесторів – на форумі ЖК «Метрополіс».

Новина від DIM group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее