Подать объявление

Вигідне інвестування у нерухомість в ЖК «Берег Дніпра»

Вигідне інвестування у нерухомість в ЖК «Берег Дніпра»
Столичний ЖК «Берег Дніпра» зведуть у Дарницькому районі, за адресою: Дніпровська набережна, 17в. Дорога від найближчої станції метро «Осокорки» займає 5 хвилин їзди на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що у ЖК «Берег Дніпра» діють знижки на житлову нерухомість. Так, найменшу знижку в розмірі 50% від вартості житла компанія «РІЕЛ» надає інвесторам у разі  купівлі однокімнатних квартир, найбільшу, у 150 000 грн, – трикімнатних. Знижки до 100 тисяч гривень передбачені для інвесторів двокімнатного житла. Варто зазначити, що вигоду можна отримати як у разі повної сплати вартості житла, так і за умови сплати першого внеску від 60%.

Візуалізація ЖК «Берег Дніпра»

На поточний момент у наявності квартири площею від 31 до 193 кв. м. У помешканнях заплановано від однієї до п’яти кімнат. Серед планувань – дворівневе житло. Вартість квадратного метра становить від 18 847 грн. 

Дізнатися більше про умови отримання знижки, а також інформацію щодо планувань і цін можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 495 34 55.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Берег Дніпра» – 28-поверхова сучасна новобудова з житловою і комерційною нерухомістю. Загальна кількість запроектованих квартир становитиме 355 помешкань. Однією з особливостей комплексу стане його розташування – будинок зведуть на першій береговій лінії лівого берега столиці. З вікон квартир мешканці зможуть спостерігати за мінливістю погоди та зміною кольорів пори року в будь-який час. 

У комплексі передбачена дитяча та спортивна зони, гостьові паркомісця зі станціями підзарядки для електромобілів. Для резидентів надаватимуться послуги консьєрж-сервісу.

На протилежному боці шляхопроводу Дніпровської набережної розташований чистий пляж та велика зелена зона. Тож мешканці зможуть влаштовувати прогулянки та пікніки поблизу водойми.

Ознайомитись із відгуками про комплекс, а також обговорити з інвесторами його характеристики та локацію можна на форумі ЖК «Берег Дніпра».

Новина від будівельної корпорації «Ріел»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx