Подать объявление

Вигідні пропозиції до Дня святого Валентина у ЖК Bavaria city

Вигідні пропозиції до Дня святого Валентина у ЖК Bavaria city
ЖК Bavaria city зводять в селі Крюківщина Києво-Святошинського району Київської області, на вулиці Василя Стуса, у 20-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції столичного метро «Теремки».

З нагоди Дня всіх закоханих, будівельна компанія KM Group робить вигідні пропозиції для інвесторів ЖК Bavaria city. Як стало відомо порталу Domik.ua, у разі  купівлі квартир, забудовник дарує $1 000 від загальної вартості житла. А якщо інвестори планують внести одразу повну вартість, то заощадять ще 3%.

Подарунки до Дня святого Валентина від забудовника ЖК Bavaria city

Пропозиції забудовника розповсюджуються на помешкання площею від 46,4 до 117,6 кв. м. Виключення складають квартири №1, 53 та 58, на які передбачена спеціальна вартість, а саме 13 500 гривень за квадратний метр.

Приклади планувань, на які розповсюджуються акційні умови у ЖК Bavaria city

Варто зазначити, що придбати житлову нерухомість, скориставшись усіма вигодами, можна до 14 лютого 2020 року включно. Пізніше зберігається лише пропозиція щодо повної сплати за житло.

Усі подробиці можна дізнатися у відділі продажів за телефоном: +38 (099) 394 70 00.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Bavaria City представлятиме нерухомість бізнес-класу. За проектом, у комплексі заплановано чотири 10-поверхові будинки, благоустрій території та власні інфраструктурні об’єкти. На поточний момент інвесторам доступна житлова нерухомість у двох перших будинках. У першому розпродані майже всі квартири. У наявності залишилось дворівневе житло з трьома та чотирма кімнатами. Площа – 100-113 кв. м. У другому будинку у продажі залишились одно- та двокімнатні квартири від 38 до 60 кв. м, а також дворівневе чотирикімнатне житло площею  від 99,9 до 117,6 кв. м. Ціна по комплексу стартує від 13 000 грн/кв. м.

У будинках також запланована комерційна нерухомість, призначена для різних закладів соціально-побутової сфери. У комплексі з’являться крамниці, кав’ярні, аптека, приватний дитячий садок, салони краси та ін.

На внутрішній території реалізують концепцію «двір без машин», місця для автомобілів передбачені по зовнішньому периметру будинків. На подвір’ї проведуть озеленення та облаштують місця для відпочинку. Для дітей обладнають ігрові локації, для активних мешканців – спортивні майданчики.

Задля  безпеки мешканців і їх майна та підтримання порядку, в комплексі передбачена система перепусток та відеоспостереження. Також, надаватимуться послуги власної охоронної служби.

Ознайомитись із відгуками про об’єкт та приєднатися до спілкування інвесторів можна на форумі ЖК Bavaria City.

Новина від компанії KM Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx