Подать объявление

Вигідні умови кредитування у ЖК «Русанівська Гавань»

Вигідні умови кредитування у ЖК «Русанівська Гавань»
ЖК «Русанівська Гавань» зводиться на Микільській Слобідці в Києві, що в 10 хвилинах їзди громадським транспортом від станції метро «Лівобережна».

Як стало відомо порталу Domik.ua, АБ «УКРГАЗБАНК» пропонує інвесторам ЖК «Русанівська Гавань» скористатися кредитом із відсотковою ставкою від 9,9% річних. Дана пропозиція робить купівлю квартири в житловому комплексі вигідним капіталовкладенням. Увага! Дана пропозиція строкова і закінчується 30 листопада 2018 року.

Детальні умови кредитування можна дізнатися в офісах продажу «Ковальська Нерухомість» або за тел.: + 38 (044) 393 02 04.

Квартири в кредит від надійного банку «УКРГАЗБАНК»

Так виглядатиме «Русанівська Гавань» та прибудинкова територія житлового комплексу

Компанія «Ковальська Нерухомість», яка є забудовником житлового комплексу, звітує: хід будівництва новобудови відбувається за графіком. Закінчено монолітні роботи, встановлено вікна в будинках № 29 та № 18-21. Будівники активно утеплюють, штукатурять та фарбують фасад. Ці роботи планується завершити до кінця жовтня. Прокладено всі інженерні мережі, закінчено стяжку підлоги  в обох будинках, починається монтаж ліфтів.

В ЖК «Русанівська Гавань» планується власна набережна

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Русанівська Гавань» зводиться в Дніпровському районі столиці за адресою: вул. Євгена Маланюка, 101. Дістатись до станції метро «Лівобережна» можна за 20 хвилин пішого ходу, до найближчої автобусної зупинки — 350 метрів.

Комплекс комфорт-класу об'єднує два 25-поверхових будинки. Особливість забудови — панорамне скління фасадів, що наповнить житло максимальною кількістю природного освітлення. Житловий фонд «Русанівської Гавані» складає 869 квартир. Тут представлене як стандартне житло, так і видові апартаменти. Забудовник надає можливість перепланування квартир за бажанням інвесторів.

На прибудинковій території планують облаштувати затишні місця для відпочинку, ігрові майданчики, спортивні зони та паркінг.

Обговорити інфраструктуру району, особливості зведення новобудови та комплектацію квартир у комплексі можна на форумі ЖК «Русанівська Гавань».

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее