Подать объявление

Введено в експлуатацію новий будинок у ЖК /Чайка\

Введено в експлуатацію новий будинок у ЖК /Чайка\
Житловий комплекс комфорт-класу /Чайка\ знаходиться у селі Чайки, на вулиці Лобановського, 1-31, що у Києво-Святошинському районі.

Як стало відомо порталу Domik.ua, 21 вересня 2018 року забудовник — девелоперська компанія «ОМОКС» ввела в експлуатацію новий будинок у ЖК /Чайка\ та передала 105-ти родинам ключі від їхніх нових домівок. Перший корпус будинку №26 — це другий за цей рік будинок, зданий у експлуатацію в ЖК /Чайка\.

У будівлі запроектовано 16 поверхів та 105 квартир. Поблизу будинку — власна паркова зона та баскетбольний майданчик. На перших поверхах новобудови буде відкрито торговельні приміщення.

Будинок №26 ЖК /Чайка\  

Урочиста подія з нагоди введення в експлуатацію будинку №26 пройшла під звуки гімну ЖК /Чайка\. Новосельці брали участь у конкурсах та отримали подарунки.

Червона стрічка перед будинком №26

На завершення свята керуючий власник компанії /ОМОКС\ Олексій Кулагін перерізав червону стрічку. Майбутні мешканці будинку отримали ключі від своїх домівок.

Урочисте введення в експлуатацію 1-го корпусу будинку №26

Стисло про житловий комплекс

Станом на 2018 рік у комплексі зведено 33 будинки, власні школи та дитячі садки, мініполе для футболу та баскетболу, укриті тенісні корти та 40 інфраструктурних об'єктів. Прибудинкова територія комплексу знаходиться під цілодобовою охороною. Від ЖК /Чайка\ до столичної станції метро «Житомирська» можна дістатися за 10 хвилин на громадському транспорті.

Дізнатися більше про будинок і квартири у ньому та розпитати про житловий комплекс загалом можна у відділі продажу ЖК /Чайка\ за адресою: с. Чайки, вул. Лобановського, 21, корпус 2.

Обговорити особливості комплексу, його власної інфраструктури та комплектації квартир у новобудові можна на форумі ЖК /Чайка\.

Новина від девелоперської компанії /ОМОКС\

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее