Подать объявление

Будівельні роботи в КМ «Сім озер»

Будівельні роботи в КМ «Сім озер»
Котеджне містечко «Сім озер» будують в селі Крушинка Васильківського району, в 20-ти хвилинах їзди на автомобілі від столичної станції метро «Теремки».

Як стало відомо порталу Domik.ua, будівництво «Семи озер» від компанії Evrodim йде повним ходом, містечко забудовується активними темпами навіть взимку.

Панорамний вигляд на котеджне містечко «Сім озер»

КМ «Сім озер» об’єднає 110 котеджів площею від 50-ти до 221 кв.м. Наразі будується 16 котеджів площею від 63-х до 159 кв.м. З яких 3 одноповерхові та 13 двоповерхові. Лідером серед придбаних будинків став проект «Престиж» площею 159 кв.м., в плануванні якого враховано терасу та балкон, а за індивідуальним бажанням добудовується навіс для автомобіля. Котеджне містечко «Сім озер» розташоване в 17 км від столиці. Площа комплексу – 9,48 га. На даний момент залишилось 45% вільних ділянок. Котеджі мають індивідуальні огороджені території площею від чотирьох до дев'яти соток.

Будинки пропонуються інвесторам в різних станах: без обробки, під ремонт та із чорновою обробкою. У всіх будинках встановлено металопластикові вікна з подвійними склопакетами, вхідні металеві двері та виконано утеплення даху.

Територія містечка огороджена та розділена на сектори асфальтованими проїздами. У містечку передбачено обладнаний майданчик для дітей та зони відпочинку. Поблизу є школа, дитячий садок, поштове відділення та декілька магазинів.

Обговорити локацію містечка, хід будівництва, переваги та недоліки котеджів можна на форумі котеджних містечок від компанії Evrodim.

Новина від компанії Evrodim

 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Ирина Вильготская• 
неплохой вариант для загородного домика.
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее