Подать объявление

Хід будівництва ЖК Henesi House станом на 07 листопада 2018 року

Хід будівництва ЖК Henesi House станом на 07 листопада 2018 року
Житловий комплекс Henesi House будується в Шевченківському районі Києва, в 10 хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Лук’янівська».

Забудовник ЖК Henesi House відзвітував про обсяг виконаних робіт на будівельному майданчику житлового комплексу на вулиці Нагірна, 18/16.

Фасадні роботи в ЖК Henesi House

Як стало відомо Domik.ua, станом на 7 листопада, на 90% завершено фасадні роботи в 1-й секції. На покрівлі виконуються роботи з утеплення та гідроізоляції.

Гідроізоляція та утеплення покрівлі в Henesi House

До 13-го поверху укладено труби опалення та водопроводу під підлогами. Повністю виконано монтаж стояків каналізації. Проводяться електромонтажні роботи.

Укладання труб у ЖК Henesi House

Для оздоблення місць загального користування погоджено дизайн-проект та закуплено усі необхідні матеріали.

Дизайн-проект місць загального користування в ЖК Henesi House

У другій та третій секціях продовжуються кладочні роботи. Окрім того в 3-й секції виконується бетонування горизонтальних і вертикальних елементів.

Хід будівництва однієї із секцій ЖК Henesi House 

Стисло про житловий комплекс

ЖК Henesi House – це трисекційний будинок комфорт-класу змінної поверховості. Технологія будівництва – монолітно-каркасна. Стіни заповнюються газоблоками та утеплюються мінеральною ватою. Фасади комплексу – комбіновані, представлені поєднанням вентильованих фасадних систем, керамогранітної плитки та декоративної штукатурки у відтінках однойменного благородного напою.

Візуалізація ЖК Henesi House

Справжньою окрасою Henesi House стане зона рецепції, оздоблена у стриманому, але, водночас, вишуканому стилі. Підкреслять статусність холу грамотно підібрані декоративні елементи.

Зона рецепції в комплексі Henesi House

Наразі, у інвесторів є можливість придбати помешкання в ЖК «Хенесі Хаус» за акційною ціною – лише 18 500 грн./кв.м. У комплексі представлено понад 70 типів планувань для одно-, дво та трикімнатних, а також дворівневих квартир, ознайомитись із якими можна на сайті новобудови. Площі помешкань варіюють від 40 до 170 кв.м.

Придбати квартиру можна і у безвідсоткову розстрочку, терміном на 12 місяців. Крім того, в Henesi House діють програми лояльності та застосовується індивідуальний підхід до кожного клієнта.

«Родзинкою» комплексу стане експлуатована покрівля, на якій найближчим часом з’являться лаунж-зона, спортивний майданчик зі штучним покриттям та силові тренажери. Внутрішня інфраструктура новобудови буде представлена:

  • зоною для відпочинку з дитячим куточком та Wi-Fi покриттям;
  • приміщенням для зберігання дитячих візочків та велосипедів;
  • підземним дворівневим паркінгом;
  • консьєрж-сервісом.

Приміщення для зберігання дитячих візочків та велосипедів

Потурбувався забудовник і про безпеку. На в’їзді до комплексу обладнають пропускний пункт зі шлагбаумом. У кожній секції встановлять електронні замки та облаштують місця для охорони. На всій території Henesi House вестиметься цілодобове відеоспостереження.

Житловий комплекс на Нагірній, 18/6 розташований у тихому затишному районі столиці. В кроковій досяжності знаходяться ТЦ «Променада Центр», супермаркети «Фуршет» , «АТБ» і «Еко-маркет»; школа №139, медичні заклади, поштові та банківські відділення, кав’ярні, а також декілька мальовничих парків. В хвилині ходи від Henesi House – зупинка громадського транспорту.

Записатися на перегляд квартир можна за телефоном: +38 (044) 228 38 98.

Поспілкуватися з інвесторами та слідкувати за подальшим процесом будівництва можна на форумі ЖК Henesi House.

Новина від ЖК Henesi House

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Ирина Вильготская• 
я так понимаю, строят его года так с 2006 или того раньше. Может хоть кто-то доведет этот жк до ума. Вот это у людей терпение, столько ждать квартиру.
0+0
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее