Подать объявление

Хід будівництва ЖК «Велика Британія» у травні 2021 року

Хід будівництва ЖК «Велика Британія» у травні 2021 року
ЖК «Велика Британія» зводять у Залізничному районі Львова на вулиці Шевченка, 17. До Львівського національного театру опери та балету 18 хвилин ходи.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ регулярно звітує про перебіг будівництва своїх об'єктів. Цього разу порталу Domik.ua стали відомі новини з будівельного майданчика житлового комплексу «Велика Британія». Як розповів керівник проєкту Олег Мельник, у травні у п’ятій черзі новобудови вже встановили радіатори опалення у квартирах. 

Також відомо, що у першій та третій чергах завершується оздоблення стін в місцях загального користування (МЗК) на усіх поверхах, окрім 1-го. 

На завершальному етапі перебуває й монтаж плитки на сходових маршах у другій секції об'єкта. Паралельно із цим тривають пусконалагоджувальні роботи ліфтів. 

Також  у першій секції шостої черги новобудови триває монтаж віконних конструкцій та тинькування стін. Керівник проєкту повідомив, що у другій  секції фахівці продовжують мурування стін та міжкімнатних перегородок 5-го поверху, триває облаштування дахової котельні. 

У третій секції триває зведення монолітно-бетонних конструкцій та колон 4-го поверху, завершено облаштування фундаментної плити паркінгу. 

Будівництво ЖК «Велика Британія» активно триває

Триває будівництво і сьомої черги комплексу «Велика Британія». Відомо, що у першій секції об'єкта вже завершили облаштування внутрішніх комунікацій (розведення вентиляційної системи, каналізації та водопостачання), продовжується монтаж труб опалення. Фахівці займаються встановленням віконних конструкцій. 

У другій секції будівельники розпочали мурування зовнішніх стін та міжкімнатних перегородок 2-го поверху. Також тут вже завершили облаштування плити перекриття 5-го поверху. 

Внутрішні роботи в об'єктах ЖК «Велика Британія»

Продовжується будівництво і у третій секції проєкту. Наразі тут виконують мурування зовнішніх стін та міжкімнатних перегородок 2-го поверху, фахівці працюють над зведенням монолітних колон 6-го.  

Отримати більше новин про будівництво об'єкта та дізнатися умови продажу нерухомості можна в офісах забудовника, що знаходяться за адресою: 

  • вул. Володимира Великого, 10;
  • вул. Рудненська, 8;
  • вул. Левандівська, 12; 
  • вул. Б. Хмельницького, 116.

Отримати консультацію також можна у відділі продажу за телефоном: + 38 (032) 294 98 61.

Долучайтеся до обговорення проєкту на форумі ЖК «Велика Британія».

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее