Подать объявление

Як вдалі фото допомагають продати квартиру в Києві

Як вдалі фото допомагають продати квартиру в Києві
Domik.ua вивчав, як робити фото для продажу квартири й що потрібно на них демонструвати.

Конче треба продати квартиру? Розміщуємо на сайті нерухомості усі дані про неї і прикріплюємо фотографії. Але як надати дані про нерухомість таким чином, щоб інформація була найбільш вдалою? До речі, квартири з однією фотографією продаються не так швидко, як з кількома десятками зображень. Бажано лише, щоб фотографії відображали потрібні ракурси.

Отже, що має й чого не має бути на фото?

На фото не повинно бути особистих речей - все має бути прибраним і охайним.

Приміщення повинні мати вигляд просторих. Все, що захаращує кімнату необхідно прибрати з поля зору. Ніяких слідів знаходження в квартирі домашніх улюбленців не повинно бути - дехто, навіть думки не допускає про життя в квартирі братів наших менших.

Фотографувати необхідно за денного освітлення. Виключенням можуть бути комори, гардеробні, ванна, туалет. Усі кімнати, без виключення повинні бути ідеально прибрані. Не робіть фото навпроти джерела світла - фотографії будуть поганої якості.

Для кожної кімнати – свій ракурс зйомки. Передпокій фотографуйте від вхідних дверей та навпроти них. Сфотографуйте вхід на балкон чи лоджію і краєвид з вікна, якщо він цього вартий. Для роздільного санвузла необхідно зробити дві фотографії, а для сумісного – одну (слідкуйте, щоб у дзеркалі не було видно фотографа). Спальне місце не можна фотографувати крупним планом (покажіть планування та інтер’єр). У такому ж ракурсі фотографуйте вітальню та кухню.

Щоб фотознімки вийшли з найкращим і виграшним ракурсом тієї чи іншої кімнати, зробіть декілька кадрів на кожну з осель, рекомендує Domik.ua, і ваше оголошення з демонстрацією низки актуальних фотографій зроблять свою справу – квартира буде продана швидко.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx