Подать объявление

Хочете жити оригінально та сучасно? Обирайте дворівневу квартиру в ЖК Desna Residence

Хочете жити оригінально та сучасно? Обирайте дворівневу квартиру в ЖК Desna Residence
Новобудова комфорт-класу розташована в селі Зазимʼя Броварського району на вулиці Придорожній, 1.

Девелопер розповів Domik.ua про особливості нового житлового комплексу Desna Residence .

Забудовник вважає, що придбання власного житла – це не звичайна купівля, яку можна здійснити в будь-який момент часу. На його думку, це чітко продуманий, відповідальний крок. Девелопер повідомляє, що людина не просто стає власником кількох квадратних метрів - вона повністю змінює своє життя, набуваючи нового соціального статусу.

Житловий будинок ЖК Desna Residence

«Житло повинно подобатись не лише з точки зору місцезнаходження й ціни, але і зовні. Людині приємно відчувати естетичну насолоду, лише побачивши свій будинок на горизонті», – повідомили у відділі продажу.

У житловому комплексі Desna Residence всі будинки витримано в єдиному альпійському стилі: білосніжні фасади оздоблені натуральним деревом та каменем, двосхилі покрівлі з видимими елементами крокв. Cосни на території чудово доповнюють архітектурну композицію.

Один із реалізованих варіантів оформлення житлового простору в ЖК Desna Residence

«Відмінною рисою комплексу можна назвати наявність дворівневих квартир площею від 67 до 133,8 кв. м. Вони розташовані на четвертому та п'ятому поверхах будинків і на першому й мінус першому рівні. Слід зазначити нестандартне рішення для дворівневого житла. По-перше, тут покупець зможе самостійно спроектувати сходи. По-друге, деякі дворівневі квартири мають не лише панорамну лоджію, а й власний дворик», – розповів представник забудовника.

Облаштовані приватні зони відпочинку на прибудинковій території ЖК Desna Residence

Окремо девелопер зазначив, що багаторівневі квартири дозволяють більш функціонально розмежувати життєвий простір, на відміну від звичайного однорівневого житла. «Як правило, на першому поверсі розташовують вітальню, кухню, санвузол, гостьову спальню або кабінет. На другому поверсі зазвичай знаходяться спальні для всіх членів сім'ї. Варто зазначити, що така організація простору дозволяє створити на першому поверсі єдине середовище без перегородок і дверей, що візуально зробить квартиру більшою», – вважає забудовник.

Дизайнерське рішення першого поверху дворівневої квартири в ЖК Desna Residence

На думку девелопера сходи можна віднести до додаткових позитивних переваг двоповерхових квартир, тому що це не лише функціональний елемент, а й декоративна деталь.

Облаштована зона вітальні в ЖК Desna Residence

Представники Desna Residence зауважили, що дворівневі апартаменти дають можливість «розгулятися творчій фантазії дизайнера». На їхню думку, в такій квартирі легко реалізувати, в рамках одного житла, дві абсолютно різні дизайнерські концепції на кожному поверсі.

Зона кухні квартири в ЖК Desna Residence

У ЖК Desna Residence передбачено комори у кожному будинку на цокольних поверхах. «Ясна річ, що часто розмістити все в одній квартирі неможливо, тому додаткові приміщення в підвалі допоможуть комфортно розвантажити житлові квадратні метри та не захаращувати приміщення», – висловив свою думку девелопер.

ЖК Desna Residence забезпечили паркомісцями не лише всіх мешканців комплексу, але й запропонували машиномісця їх гостям.

Отримати детальнішу інформацію про локацію житлового комплексу, типи планувань квартир, кількість кімнат та інфраструктуру можна на форумі ЖК Desna Residence .

Новина від ЖК Desna Residence

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее