Подать объявление

Як будується ЖК Оk`Land у квітні

Як будується ЖК Оk`Land у квітні
ЖК OK'Land зводять у Солом’янському районі Києва, в 12 хвилинах їзди від станцій метро «Деміївська» і «Вокзальна», за адресою: Повітрофлотський пр-т, 56.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівництво будинку № 2 житлового комплексу Оk’land активно триває. Портал Domik.ua дізнався більше новин із будівельного майданчика. Наразі відомо, що у першій секції забудови вже облаштована плита перекриття 12-го поверху та триває мурування стін на 7-му.  

Паралельно з цим у другій секції триває мурування стін на 22-му та 23-му поверхах. У третій секції фахівці встановлюють віконні конструкції. 

Ведуться будівельні роботи і в четвертій секції – тут встановлюють віконні конструкції та облаштовують фасад будівлі. 

ЖК Оk`Land – будівництво триває

Також стало відомо про будівництво будинку № 1 ЖК OK'Land. Як повідомив керівник проєкту, в першій секції будинку № 1 завершено заливання ростверку. У другій секції забудови встановили опалубку плити перекриття 1-го поверху, а в третій секції продовжують роботи зі зведення вертикалу 5-го.  

Ведуться роботи на 5-му поверсі, але вже в четвертій секції об'єкта. Тут займаються армуванням плити перекриття. 

Так виглядає будівельний майданчик ЖК Оk`Land у квітні 2021 року

У відділі сервісу також повідомили деталі будівництва будинку № 3. Як стало відомо, У четвертій секції продовжують мурування на 20-, 22- та 23-му поверхах. Тривають роботи зі зведення паркінгу. 

У третій секції комплексу займаються облаштуванням інженерних комунікацій – прокладено стояки водопостачання та каналізації. Покрівельні роботи на завершальному етапі, продовжується влаштування фасаду. 

Роботи над інженерними комунікаціями тривають і у другій секції. Наразі фахівці вже встановили кабельні лотки під електрику, стояки водопостачання та каналізації. На завершальному етапі облаштування покрівлі. 

Перебіг будівництва ЖК Оk`Land у квітні

Що стосується першої секції новобудови, то наразі тут триває розведення системи опалення та кабелів системи пожежогасіння. Роботу виконано до 15-го поверху. Також фахівці вже встановили кабельні лотки під електрику та стояки води і каналізації. 

Більше інформації про перебіг будівництва можна подивитися у відеозвіті.

Дізнатися більше про перебіг будівництва та наявність квартир можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 499 13 20 або в офісі забудовника, що знаходиться за адресою: пр-т Повітрофлотський, 56. 

Також долучайтеся до обговорення проєкту разом із іншими інвесторами на форумі ЖК Оk`Land.

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее