Подать объявление

Як реалізується концепція 15-хвилинного міста у BOSTON Creative House

Як реалізується концепція 15-хвилинного міста у BOSTON Creative House
BOSTON Creative House зводиться у Оболонському районі Києва на проспекті Степана Бандери, 14Б, що в 5 хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Почайна».

Комплекс BOSTON Creative House від компанії SAGA Development  спроєтований у відповідності до концепції 15-тихвилинного міста, що наразі знаходить своє втілення у сучасних новобудовах Сан-Франциско, Нью-Йорка, Парижу та ін.

Портал Domik.ua дізнався детальніше про її зміст. Основна ідея полягає в  ретельному плануванні району, при якому його мешканець зможе за 15 хвилин пішки чи на велосипеді дістатися до усіх важливих об'єктів інфраструктури. 

До складу комплексу ввійдуть два будинки комфорт-класу та стилобат, де будуть зосереджені офісні приміщення, зона коворкінгу, дитячий садок, магазини та багато ін.  

Простір навколо ЖК  BOSTON Creative House

Поряд з BOSTON Creative House реалізується міський проєкт парку Почайна — чудове місце для відпочинку як резидентів комплексу, так і всіх містян. Тут можна знайти все для розваг та дозвілля: спортивні та ігрові майданчики, пішохідні алеї, велодоріжки та ін. 

Територія самого комплексу запроєктована вільною від автомобілів. Для особистого транспорту резидентів передбачено підземний паркінг та наземну стоянку. 

Внутрішній простір BOSTON Creative House буде доступним лише для його мешканців, тоді як територією навколо комплексу з облаштованими місцями для відпочинку, занять спортом, скейтпарком та баскетбольним майданчиком зможуть користуватися усі охочі. Таким чином, мешканці сусідніх новобудов зможуть оцінити інноваційність та зручність концепції 15-хвилинного міста. 

Обрати квартиру в новобудові вам допоможуть у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 298 61 21.

Також долучайтеся до обговорення проєкту на  форумі BOSTON Creative House, де завжди можна дізнатися останні новини від забудовника та думку інших інвесторів. 

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее