Подать объявление

Як створювали ЖК Krauss Gallery від забудовника «Креатор-Буд»

Як створювали ЖК Krauss Gallery від забудовника «Креатор-Буд»
ЖК Krauss Gallery будують у Печерському районі Києва на вул. Круглоуніверситетській, 5-7, в 10 хв пішої ходи від станції метро «Театральна».

Архітектори АIMM та представники забудовника «Креатор-Буд» розповіли порталу Domik.ua як задумувався  сучасний житловий комплекс Krauss Gallery, розташований у центрі столиці. 

За словами креативного директора архітектурного бюро Анни Іскіердо, саме розташування новобудови на столичних Липках поряд із Бесарабською площею визначило формат житла преміумкласу. 

Хоча ЖК Krauss Gallery знаходиться в центральній частині Києва, вулиця Круглоуніверситетська досить тиха та затишна. Але варто пройти кількасот метрів, як мешканці новобудови потрапляють у вир столичного життя. Поруч зосереджені парки та сквери, магазини, ресторани, торговельні та бізнес-центри.  

Завданням архітекторів було створення будинку клубного закритого формату. Тому на перших та верхніх поверхах передбачили приміщення під комерційну нерухомість. 

Анна Іскіердо окремо відзначає лобі комплексу – просторе, зі спортивною з душовими зоною  та відпочинку, , мінібібліотекою та ін. Також у будівлі передбачена дитяча кімната.

Для автомобілів власників квартир у ЖК Krauss Gallery запроєктовано підземний паркінг на 4 рівні. Автомобілі з трьох верхніх ярусів доставлятимуть на спеціальних ліфтах. Таке рішення – унікальне і в інших столичних новобудовах не застосовувалось. 

Ще одна цікавинка проєкту – квартира з власним ліфтом.

Для будівництва обрали тільки найкращі матеріали: повнотілу червону цеглу, алюмінієві вікна, тощо. Також долучають сучасні технології. Так, наприклад, встановлять системи вентиляції з функцією очищення повітря, систему кондиціоювання з тепловими насосами. Останні, аби вони не псували вигляд  фасадів будинку, розмістять  у спеціальній зоні на даху. 

По-європейськи стриманий дизайн новобудови доповнить ансамбль історичного центра столиці. Водночас, стилобатна частина комплексу додасть трішки нотів  сучасності динамічним Липкам. 

 

Стисло про житловий комплекс

 

Нагадуємо, що Krauss Gallery – це новобудова преміумкласу, представлена одним 10-поверховим будинком на 73 квартири. Для інвесторів доступні одно-, дво- та трикімнатні помешкання площею від 50 до 260 кв. м. 

Територія новобудови буде закритою від автомобілів і сторонніх. 

Детальніше про об'єкт можна дізнатися від інших інвесторів на форумі ЖК Krauss Gallery.

Новина від компанії «Креатор-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Купите бассейн в землю и превратите свой двор в оазис наслаждения!

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Антон Мирончук: Как «MOLODIST» вошла в ТОП застройщиков Киевщины и какое жилье ищут украинцы

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

1
Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Alex• 
Вважаю що твердження "Завданням архітекторів було створення будинку клубного закритого формату." та "Тому на перших та верхніх поверхах передбачили приміщення під комерційну нерухомість." суперечать одне одному. В клубному будинку не повинно бути сторонніх та коммерції.
0+1
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx