Подать объявление

Якими будуть холи в ЖК Happy House

Якими будуть холи в ЖК Happy House
ЖК Happy House будують на проспекті Перемоги, 72 у Шевченківському районі Києва. До станції метро «Берестейська» – 9 хвилин пішої ходи.

Компанія SAGA Development вже знайомила  інвесторів із концепцією фасадів житлового комплексу Happy House: сіро-сині та бежеві оздоблювальні матеріали, скляний фасад верхніх поверхів, гофрований метал у секції дитячого садочка, спеціальні вазони для кондиціонерів — кожна деталь підбиралася з урахуванням загальної концепції будинку.

Наразі забудовник підготував більш детальну інформацію щодо інтер’єрів громадських просторів. Порталу Domik.ua стало відомо, що у кожній секції холи та коридори будуть виконані в однаковому стилі, але відрізнятимуться кольоровою гамою. Так вирішили урізноманітнити простір дизайнери зі студії D`art.

Зона ресепшену в першій секці ЖК Happy House

Для першої секції акцентними кольорами стали червоно-фіолетовий та м’ятно-бірюзовий, для поверхів другої секції обрали цинково-жовтий та пурпурно-фіолетовий, у третій секції будуть використані лососево-помаранчевий та діамантово-синій, а у четвертій — пастельно-бірюзовий та колір слонової кістки.

Матеріали також повторюватимуться у кожній секції: підлога вимощена керамогранітною плиткою іспанського виробника Codicer 95. У коридорах вона має текстуру каменя, а у холі виконана з незвичними вкрапленнями кольорового мікроцемента.

Стеля у холі пофарбована у відповідний акцентний колір. Підвісні касети білі з кольоровими торцями у тон стелі. На житлових поверхах стелі та комунікації також пофарбують. Стіни у коридорах і холі оздоблені декоративною штукатуркою з дрібнодисперсною текстурою. У холі вони будуть білого кольору, у коридорах — світло-сірі. Кольорові вставки на стінах виконані з мікроцемента. Деякі деталі — із кольорового скла. 

У холі ЖК Happy House будуть встановлені двері прихованого монтажу. Вхідні двері квартир виготовлені з металу. Зона ресепшену знаходитиметься у першій секції. Її окрасою стане м’ятно-бірюзова стіна, перфорована логотипами будинку по всій площі

Дизайн холу ЖК Happy House

Біля ресепшену передбачена зона для сидіння. Тут можна зачекати на таксі чи кур’єра.

Дізнатися більше про комплекс можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 299 49 77 або за адресою: проспект Перемоги, 72.

Долучитися до обговорення проєкту з іншими інвесторами на форумі ЖК Happy House.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее