Подать объявление

За 7-10 днів усім львів’янам буде тепло – на 100%

За 7-10 днів усім львів’янам буде тепло – на 100%
«Ми розуміємо, що є недопрацювання, але ж підключення опалення – технологічний процес. Станом на 13.00 у Львові опалення не підключено у 159 будинків. Причини, через які це сталося – внутрішньобудинкові прориви – 77. Це провина ЖЕКів. У 73 будинках велика заборгованість, а у 9 –відсутні угоди на теплопостачання. Ще одна з причин – брак слюсарів на ЛКП. Крім цього, вчасно подати тепло заважає і нововведення – хімічна очистка води, яку запускають у труби. Однак є й приємна новина, сьогодні спробуємо після 18.00 увімкнути мешканцям гарячу воду. Щоправда, тільки на 2-3 години, – про це 15 жовтня, під час брифінгу на тему: «Початок опалювального сезону у Львові» розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Богдан Кіт.
Найбільш проблемною залишається ТЕЦ-1, яка зараз має забезпечувати тепло ще й на Сихові (раніше це був Новий Львів, Стрийська, В.Великого, Наукова, Гайдара, Сахарова).
 
Також у жахливому стані внутрішньобудинкові мережі у Франківському районі.
 
«У подачі тепла ми користувалися нашими розрахунками щодо заборгованості будинків. Найбільші боржники зараз тепла не отримують. Ми його підключили, однак у будинках є засуви та теплові лічильники, які зараз запломбовані. Люди мають зрозуміти, що за тепло треба платити», – зазначив Богдан Кіт.
 
Також пан Кіт зазначив, що з 13 жовтня всюди й одразу тепло стати не могло. Робота виконується поетапно.
 
Зокрема, у Галицькому районі тепло запущено в усі 48 котелень. Із 119 будинків увімкнуто опалення у 116. У Шевченківському районі також тепло отримують усі 29 котелень та 28 ЦТП. Однак не мають опалення 48 будинків із 319. 35 котелень та 17 бойлерних працює у Личаківському районі. Проте одна з них, що на вул. Лисинецькій, не увімкнута через аварію на підстанції. Як запевнив пан Кіт, сьогодні її відремонтують. З усіх 203 будинків не отримують тепло 26. У Франківському районі працює 16 котелень, 26 ЦТП. Із 369 будинків опаленням забезпечені 319. У Сихівському районі котелень немає, працює 44 бойлерних. З 557 будинків на Сихові тепло у 555.
 
Довідка ЗІКу.
 
За інформацією Богдана Кота, ЛМКП «Львівтеплоенерго» обслуговує у Львові 128 котелень, серед них підвальні, напівпідвальні, районні квартальні, а також ТЕЦ-1 і ТЕЦ-2. Разом з тим, 116 ЦТП. Кількість будинків – 1567, кількість будинків. Якім належать до місцевих рад – 1185, будинків, що знаходяться на балансі житлово-відомчих кооперативів – 382. Дитячих установ – 48, шкіл – 75, лікарень – 22, поліклінік – 21.
Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее