Подать объявление

ЖК «Центральний»: будинок № 2 введений у експлуатацію

ЖК «Центральний»: будинок № 2 введений у експлуатацію
ЖК «Центральний» будують у селищі міського типу Великодолинському, в Овідіопольському районі Одеської області за адресою: вулиця Центральна, 87, у 37 хвилинах їзди на автомобілі до центру Одеси.

Забудовник радо повідомляє про те, що будинок № 2 житлового комплексу «Центральний» введений у експлуатацію, про що свідчить отриманий сертифікат за реєстраційним номером ІУ122210113644. Тепер тут можна придбати готову квартиру та готуватися до ремонту. 

Як стало відомо порталу Domik.ua, наразі є можливість придбати квартиру до подорожчання. 

Квартири в готових будинках  ЖК «Центральний»

Ціни на однокімнатні квартири стартують від 13 200 доларів США, а на двокімнатні – від 16 500 доларів США за курсом НБУ. Також у майбутніх інвесторів є можливість придбати житло у розтермінування на 36 місяців. Нагадуємо, що в будинку № 1, який був введений в експлуатацію раніше, також є квартири для купівлі.

Отримати консультацію менеджера щодо  умов придбання житлових приміщень у комплексі можна у відділі продажу за телефоном: + 38 (048) 734 30 00.

Як ми раніше писали, ЖК «Центральний» – це об’єкт , до складу якого увійдуть 4 будинки, кожен на 4 поверхи плюс мансарда. Біля будинку обладнають дитячі та спортивні майданчики, облаштують прибудинкову територію.

У декількох хвилинах пішої ходи від комплексу розташовані дитячі садки, загальноосвітні школи, ліцеї, гімназії, творчі гуртки. Неподалік знаходяться різноманітні магазини, продуктові ринки, супермаркети, кафе, ресторани. Поблизу від будинку є сквери і парки, куди можна вийти на прогулянку. Одна з найбільших переваг розташування комплексу – його близькість до моря. Усього за 10 хвилин їзди на автомобілі  ви опинитеся на сонячних курортних пляжах. 

Усі особливості проєкту можна обговорити з іншими інвесторами на форумі ЖК «Центральний».

Новина від ЖК «Центральний»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее