Подать объявление

ЖК CREATOR CITY – як створювали новобудову

ЖК CREATOR CITY – як створювали новобудову
ЖК Creator City будують у Шевченківському районі Києва за адресою: вул. Дегтярівська, 17-19. Станції метро «Лук’янівська», «Дорогожичі» та «Шулявська» розташовані в 5 хв їзди на машині.

В архітектурному бюро АІММ, компанії яка розробила проєкт житлового комплексу CREATOR CITY від забудовника «Креатор-Буд», розповіли більше про особливості роботи над цією масштабною забудовою. Деталі дізнався і портал Domik.ua.

Нагадаємо, що ділянка під будівництво комплексу знаходиться на місці колишньої промислової зони. На теперішній час у цьому районі активно ведуться будівельні роботи, в тому числі і девелопером «Креатор-Буд».

Архітекторами бюро АІММ спеціально для ЖК CREATOR CITY була розроблена концепція mixed-use. Цей формат передбачає наявність всього необхідного для майбутніх інвесторів на території об'єкта. 

Креативний директор АІММ Анна Іскієрдо також відмітила, що під час розробки проєкту ЖК CREATOR CITY, фахівці намагалися не лише відтворити концепцію «місто в місті», а й сприяти розвитку міської інфраструктури. Відтак на території комплексу буде створено ландшафтний парк площею 2 га, який буде доступний всім киянам. Окрім рекреаційної функції парк виконуватиме і просвітницько-культурну роль – забудовник планує організовувати тут всеукраїнський конкурс скульптури. 

Житловий простір новобудови розділили на три великі кластери. Першим стане найбільша черга, об'єднана 8 будинками на вулиці Дегтярівській. Відомо, що тут побудують приватний дитячий садок. 

Другий кластер налічуватиме три будинки, що виходитимуть на  вулицю Молдовської. Третій буде представлений будинками зі стилобатом. У цьому кластері розміститься прибудинкова інфраструктура, а в стилобатній частині працюватимуть ТРЦ, супермаркет, магазини, офіси та інші торговельні приміщення.

На закритій від автомобілів та сторонніх території новобудови облаштують амфітеатр, спортивні та ігрові майданчики, обладнають велосипедні та бігові доріжки. Для відпочинку мешканців CREATOR CITY проєктом передбачені спецільні навіси-перголи, в тіні яких можна буде приємно проводити вільний час. 

Для автомобілів інвесторів CREATOR CITY планується облаштування двох підземних паркінгів на більш ніж 1200 паркомісць. 

Під час  створення проєкту CREATOR CITY, архітектори намагалися надати новобудові максимальної  індивідуальності. Тільки в межах одного будинку налічується до 100 різних планувань квартир. Окрім цього лобі кожного будинку матиме свій власний дизайн, який за словами Анни Іскієрдо перетворить зону ресепшн на креативне місце зустрічей. Матимуть індивідуальне оздоблення навіть кабіни ліфтів KONE.   

У будівництві ЖК CREATOR CITY використовуватимуть тільки найкращі матеріали та втілюватимуть новітні технології. З останніх варто відзначити технологію «плаваюча підлога», що забезпечить надійну звукоізоляцію. Також планується реалізація системи розумного будинку, яку зможе встановити собі кожен мешканець новобудови. 

А вже зараз ви можете долучитися до обговорення проєкту на форумі ЖК  CREATOR CITY та дізнатися більше новин про комплекс від інших інвесторів. 

Новина від компанії «Креатор-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее