Подать объявление

ЖК Orange Park: 13 і 14 секції введено в експлуатацю

ЖК Orange Park: 13 і 14 секції введено в експлуатацю
ЖК Orange Park зводять у селі Крюковщина Бучанського району за адресою: вулиця Одеська, 23, у 10 хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Теремки».

Портал Domik.ua вітає інвесторів житлового комплексу Orange Park. Адже, як повідомила компанія ODG Development, секції № 13 і 14 отримали сертифікат готовності до експлуатації. Відповідний документ надала Державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) України ще 11 серпня. 

Відразу дві секції  ЖК Orange Park введено в експлуатацію

В окреслених секціях усього 166 квартир, де незабаром вируватиме життя щасливих мешканців. У кожній секції встановлено ліфти Schindler швейцарського виробництва, на першому поверсі розташовано колясочні з WC та буккросинг. Під'їзди наскрізні, отже мають вихід і на зовнішній бік будинку, де розташована парковка для автомобілів, і на внутрішнє облаштоване подвір'я, а це понад 4000 кв. м. ландшафтного дизайну та інфраструктури для дітей і дорослих, де немає припаркованих автівок.

Дізнатися про наявність квартир у комплексі можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 499 93 27.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Orange Park ー це 25 будинків комфорт-класу, висота яких становить від 7-ми до 10-ти поверхів. Загальна кількість квартир у новобудові перевищує 2500. На сьогоднішній день компанією ODG Development побудовано та введено в експлуатацію вже 14 секцій, де мешкає вже більш 1000 родин. Наступні секції № 15, 16, 17 та 28, 29 зараз активно будуються, їх буде введено в експлуатацію у 2022 році. Також виконуються роботи по будинкам № 18, 19, 20, їх буде введено в експлуатацію в І кварталі 2023 року. Інвестори можуть обрати для себе помешкання різної площі та планування.

Територія комплексу Orange Park вільна від автомобілів та перебуває під цілодобовою охороною. Для особистого ж транспорту резидентів передбачено наземний паркінг. 

Прибудинковий простір облаштований для відпочинку та дозвілля резидентів різного віку: тут встановлені сучасні дитячі майданчики, лаунж-зони та зони для барбекю, а незабаром облаштують велодоріжки та кінотеатр під відкритим небом. 

Слідкуйте за останніми новинами забудовника та дізнавайтеся більше про проєкт на форумі ЖК Orange Park.

Новина від компанії ODG Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее