Подать объявление

ЖК «Вежа на Ломоносова» – життя серед парків та лісів

ЖК «Вежа на Ломоносова» – життя серед парків та лісів
ЖК «Вежа на Ломоносова» зводять у Голосіївському районі, за адресою: вулиця Ломоносова, 33/43, у 5-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Васильківська».

Для тих, хто втомився від постійної метушні, заторів та оточення багатоповерхівок, компанія BudCapital підготувала особливу пропозицію. Мова про житловий комплекс «Вежа на Ломоносова». Раніше портал Domik.ua писав, що у грудні діють спеціальні умови розстрочки та новорічні знижки. Але не лише акціями цікавий комплекс, головна його особливість – розташування у найзеленішій частині Києва – Голосіївському районі. Тут, поблизу Голосіївського парку та лісу, Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришко та національного комплексу «Експоцентр України» («ВДНГ»), завжди буде доцільною приємна сімейна прогулянка. Людей, які ведуть активний спосіб життя, не зможе не тішити таке сусідство.

Такою буде «Вежа на Ломоносова»

Окрім розмаїття природи, в районі забудови добре розвинена інфраструктура, в пішій досяжності від комплексу розташовані школи, дитячі садочки, медичні та вищі навчальні заклади, а також ТЦ, супермакети і продовольчі магазини. 

Більше інформації про ЖК «Вежа на Ломоносова» можна отримати у відділі продажу за телефоном: + 38 (044) 294 81 12.

Візуалізація ЖК «Вежа на Ломоносова»

ЖК «Вежа на Ломоносова» – це поєднання комфорту та функціональності. 24-поверховий будинок комфорт-класу, в якому реалізують 228 квартир, планують здати в кінці 2021 року. Площі квартир становлять від 36 до 69 кв. м, ціна за квадратний метр – від 24 024 грн.

Передбачені тут і підземний паркінг для транспорту мешканців, вільний від машин двір, закрита територія. А піша досяжність до станцій метро дозволить завжди тримати руку на пульсі і вчасно діставатися в усі необхідні місця.

Приєднатися до обговорення проєкту з інвесторами та отримати відповіді на свої запитання можна на форумі ЖК «Вежа на Ломоносова».

Новина від  компанії BudCapital

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее