Подать объявление

Жовтневі знижки на квартири в ЖК «Європейка»

Жовтневі знижки на квартири в ЖК «Європейка»
ЖК «Європейка» зводять на вулиці Соборній, 103, у Софіївській Борщагівці Києво-Святошинського району Київської області, в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції столичного метро «Житомирська».

Порталу Domik.ua стало відомо, що в «Європейці» інвестори можуть придбати житло вартістю від 12 650 грн за квадратний метр. Як запевняє компанія BD Holding, вигода покупця, в залежності від обраного планування, становитиме від 28 840 до 53 340 грн. Це значна знижка, враховуючи, що повна вартість квартири в комплексі стартує від 390 000 грн, а помешкання реалізують під чистовий ремонт зі стяжкою підлоги, встановленими вікнами та двоконтурним газовим котлом.

Вигідна пропозиція від забудовника ЖК «Європейка»

Наразі, 15 з 20-ти новобудов уже введено в експлуатацію і практично реалізовано. У продажу залишились одно-, дво- та трикімнатні квартири у будинках, готовність яких запланована на I квартал 2020 року.

Зауважимо, що запропонована вартість від забудовника актуальна до 31 жовтня 2019 року.

Дізнатися умови отримання знижки, а також більше про планування та площу житлової нерухомості можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 331 26 26.

Стисло про житловий комплекс

За проектом забудови ЖК «Європейка», на території 16,2 га, заплановано зведення 20-ти новобудов, заввишки від 4-х до 6-ти поверхів. Загальна кількість запроектованих квартир становитиме 1751.

Візуалізація ЖК «Європейка»

У подвір’ях, реалізують концепцію «двір без машин», що дозволяє мешканцям, особливо дітлахам, безпечно пересуватися територією. Крім того, проектом передбачена відсутність бордюрів. Завдяки цьому, молоді батьки зможуть безперешкодно прогулюватися з дитячими візочками, а діти – кататися на велосипедах, самокатах, скейтах або роликах.

Поблизу – розвинена інфраструктура. Завдяки активній забудові району, з’являються нові об’єкти соціально-побутової сфери. На поточний момент мешканцям доступний супермаркет «Сільпо» та ТРЦ «Європарк», які знаходяться поруч. У двох хвилинах – зупинка громадського транспорту.

Про інші переваги та особливості проекту можна дізнатися, поспілкувавшись із інвесторами на форумі ЖК «Європейка».

Новина від компанії BD Holding

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx