Подать объявление

Знижка на апартаменти в ЖК EDELDORF

Знижка на апартаменти в ЖК EDELDORF
ЖК EDELDORF зводиться у Печерському районі столиці на вулиці Старонаводницькій, 42-44, у 16-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Печерська».

Порталу Domik.ua стало відомо, що для інвесторів нерухомості бізнес-класу доступні апартаменти зі знижкою у ЖК EDELDORF. Як сповістила компанія EDELBURG DEVELOPMENT, за умови повної оплати житла, вигода для покупця складатиме 15%. Пропозиція забудовника діє до 1 червня 2019 року.

Про детальні умови, актуальну вартість та доступні планування майбутньої оселі можна дізнатися у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (044) 228 33 11.

Знижка на апартаменти в ЖК EDELDORF

Стисло про житловий комплекс

ЖК EDELDORF зводиться у респектабельному районі Києва, у столичній місцевості Царське село. Проектом передбачено зведення двох будинків заввишки 26 поверхів. Об’єднає новобудови двоповерховий стилобат, на даху якого заплановані місця для відпочинку, лаунж-зона, пішохідні доріжки та дитячий майданчик. Житловий фонд складатимуть 436 одно-, дво-, трикімнатних та дворівневих квартир та апартаментів функціонального планування. Площа житла варіюватиме від 43 до 86 кв. м.

Із  вікон квартир мешканцям відкриватимуться розкішні краєвиди навколишніх пагорбів, Ботанічного саду, споруд Києво-Печерської лаври, величного монумента «Батьківщина-Мати», широкого розливу річки Дніпро та центру ділової та культурної частини столиці.

У комплексі заплановане просторе лобі площею 400 кв. м поділене на функціональні зони. Тут буде працювати Coffee Point. На прибудинковій території та місцях загального користування проведуть швидкісний Wi-Fi. 

Потребу мешканців у паркомісцях повністю забезпечать підземний та гостьовий наземний паркінги, де будуть облаштовані місця із зарядними пристроями для електромобілів.

Цілодобовий консьєрж-сервіс стане невід'ємною частиною сучасного статусного житла.

Розвинену інфраструктуру центрального району доповнять власні заклади сфери обслуговування комплексу: ресторан, супермаркет, фітнес-центр та дитячий центр розвитку.

Детальніше про особливості та інші переваги об’єкта можна прочитати на форумі ЖК EDELDORF.

Новина від компанії EDELBURG DEVELOPMENT

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Продаж будинку від власника
Енергонезалежний, безпечний, сучасний, комфортний - приватний будинок у передмісті Київа
Подробнее
+380986563402xxxx