Подать объявление

Знижки до 8 Березня у живому кварталі Respublika

Знижки до 8 Березня у живому кварталі Respublika
Живий квартал Respublika зводять у столичному Голосіївському районі, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Теремки», за адресою: Кільцева дорога, 1.

Порталу Domik.ua стало відомо, що з нагоди 8 Березня на нерухомість у живому кварталі Respublika передбачені неймовірні знижки. Як розповіли  в компанії KAN Development, купуючи житло до 9 березня 2020 року інвестори зможуть заощадити до 28%. Вже зараз можна зарезервувати обране помешкання.

Акційна пропозиція від забудовника ЖК Respublika

Наразі, розпочато реалізацію нерухомості в будинку 22б (VII черга будівництва), який планують завершити у III кварталі 2022 року. Інвесторам доступні одно-, дво- та трикімнатні квартири площею від 35,8 до 104,2 кв. м. Крім того, інвестувати можна у житлову нерухомість в інших будинках. Серед планувань у продажу – дворівневе трикімнатне житло. Мінімальна вартість квадратного метра по кварталу становить 26 250 грн. 

Більше дізнатися про планування, ціни і умови отримання знижки можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 391 77 77.

Нагадаємо, що у живому кварталі Respublika заплановане зведення багатосекційних новобудов заввишки від 7-ми до 10-ти поверхів, а також створення різнопланового благоустрою й мережі власних інфраструктурних об’єктів.

В’їзна група у живий квартал Respublika

Благоустрій прибудинкової територій у живому кварталі Respublika

Серед цікавинок – Public Centre та «Академія спорту А+», де мешканці зможуть відпочивати, спілкуватись та проводити своє дозвілля з комфортом та різноманітними зручностями. На допомогу батькам у кварталі передбачена окрема будівля дитячого садка із власною територією для відпочинку та прогулянок вихованців.

Дізнатися більше щодо характеристик і особливостей об’єкта, а також поспілкуватись із інвесторами можна на форумі ЖК Respublika.

Новина від компанії KAN Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее