Подать объявление

Знижки на першій лінії ЖК Great

Знижки на першій лінії ЖК Great
ЖК Great будують у Дарницькому районі Києва на Дніпровській набережній. Найближчі станції метро – «Славутич» та «Осокорки» – знаходяться в 5-ти хвилинах їзди на автомобілі.

Забудовники  IB Alliance, Корпорація Нерухомості РІЕЛ та «Київміськбуд» оголосили про неймовірні знижки на квартири в житловому комплексі Great. Як стало відомо порталу Domik.ua, кожен інвестор може отримати до 10% знижки та 5% додатково за умови 100%-ї оплати. Акція діє до 28.02.2021. 

Знижки на квартири в ЖК Great

Дізнатися всі деталі акційної пропозиції та запитати про планування квартир від забудовників можна у відділі продажу за адресою: м. Київ, перетин Дніпровської набережної та вул. Здолбунівська. Довідки за телефоном: + 38 (044) 298 66 96.

Great – це новобудова комфорт-класу з 13-ти будинків, кожен по 26 поверхів. У квартирах  передбачені видові панорамні вікна. Склопакети  у комплексі віддзеркалюватимуть  сонячне світло, прибудинкову територію та річку Дніпро.

Між будинками для мешканців облаштують власний парк із ландшафтними дизайном, місцями для відпочинку та прогулянковими алеями. Також будинки першої лінії комплексу Great будуть доповнені відкритими терасами. У програму розвитку  входить будівництво торгових площ для кафе, ресторанів та інших торговельно-сервісних об’єктів. Забудовник подбав і про комфорт молодих родин  із дітьми – на території комплексу відкриють дитячий садок із  внутрішнім двором та обладнаним дитячим майданчиком. Також буде побудовано початкову школу, яку об'єднають із дитячим садком.

Приєднатися до обговорення проєкту з іншими інвесторами можна на форумі ЖК Great.

Новина від IB Alliance, «Київміськбуд» та Корпорації Нерухомості РІЕЛ
 

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее